09.11.2023

Anni ja Ilkka Ihamäen koko perhe ihastui Sorcolorin maalareihin

Sorcolor maalasi kesällä 2023 Anni ja Ilkka Ihamäen 60-luvulla rakennetun asunnon sisältä ja ulkoa. Remontti pyrittiin toteuttamaan kunnioittaen vanhaa arkkitehtuuria ja säilyttäen 60-luvun henki.

Anni ja Ilkka Ihamäki ovat viimeinkin saattaneet remonttinsa päätökseen. He jakavat tarinansa remonttiprojektista, jonka päämääränä oli säilyttää talon alkuperäinen henki.

Alkuperäinen tila oli huonossa kunnossa, lähes 60-luvulta peräisin olevassa alkuperäiskunnossa. Päätettyään toteuttaa täydellisen remontin, Anni ja Ilkka halusivat kuitenkin varmistaa, että talon vanha henki säilyisi, ja he harkitsivat tarkkaan, miten se voitaisiin saavuttaa.

Sorcolorin suorittama maalaus oli keskeinen osa tätä prosessia, kattaen ulkoaverhouksesta sisäpintoihin ulottuvan maalausprojektin.

Anni ja Ilkka korostavat suunnitelmallisuuden ja sovitun aikataulun tärkeyttä. He ylistävät erityisesti Sorcolorin työn jälkeä ja huolellisuutta, jotka tekivät vaikutuksen. Vaikka projekti oli mittava, ammattilaisten tekemänä kaikki eteni sujuvasti ja sovitussa aikataulussa.

Pariskunta ilmaisee suurta tyytyväisyyttä lopputulokseen ja kertoo nauttivansa päivittäin remontoidun kodin luomasta tunnelmasta.