Yritys

Sorcolorin tarina alkoi parikymmentä vuotta sitten Haapavedeltä. Kasvu on ollut huimaa, takana tuhansia maalausprojekteja ja tyytyväisiä asiakkaita.

Pyydä tarjous
Sorcolor Oy – Rajattoman hyvä!

Sorosen veljekset Tuomas, Miika ja Samuel ovat kotoisin pieneltä maalaiskaupungilta Haapavedeltä Pohjois-Pohjanmaalta. Poikien isä pappina tunsi paikkakunnalta paljon ihmisiä, ja sitä kautta maalaustyötä riitti pojille aivan pienistä pojista lähtien. Maalareita ei pojista sen kummemmin pitänyt tulla, mutta hyvää työkokemusta aittojen, navettojen ja talojen maalauksesta sai.

Vuonna 2012 Miika alkoi kesätyökseen maalata taloja Kainuussa opiskelujen ohessa. Kokemusta kertyi muutamien rakennusten verran. Seuraavana keväänä Tuomas ja Miika suunnittelivat omia toiminimikesiään, ja samalla puheltiin myös voimien yhdistämisestä. Alkoi viriämään ajatus osakeyhtiön perustamisesta. Ajatus tuntui kutkuttavalta siksikin, että osakeyhtiön myötä yritys vaikuttaisi heti reilusti uskottavammalta. Lisäksi voisi keksiä erikoisen nimen ja laittaa ehkäpä logonkin tilaukseen. Veljeksistä vanhin Samuel, joka oli kerennyt jo opiskelujen jälkeen työelämään, toimi poikien henkisenä tukena ja suurimpien visioiden jarruttajana, riippuu keneltä kysytään. Yhtä kaikki, nykymuotoinen yritys sai alkunsa 04.07.2013 Tuomaksen ja Miikan ollessa yrityksen pääomistajina, ja Samuelin tullessa mukaan taustamieheksi

Usko omaan tekemiseen

Sorcolorin tarkoitus oli alun perin olla pelkästään väline opiskelijaveljesten kesäajan työllistämiseen. Kotoa saatu oppi, “sen minkä teet, tee hyvin” kulki puskaradiossa kovaa vauhtia, ja saimme töitä ensimmäisenä kesänä enemmän kuin ehdimme tekemään. Niinpä palkkasimme töihin kavereitamme, joihin oli helppo luottaa ja opetimme heidät maalaamaan.

Kesällä 2014 mielen perukoilla alkoi kyteä ajatus, että ehkä tästä voisi saada meille veljeksille työn, jolla elättää itsensä. Kovalla työnteolla ja uskolla omaan tekemiseen töitä riitti, ja hyvä työ kantoi taas eteenpäin.

Sorcolorin toiminnan keskiössä ovat aina olleet iloiset maalarit ja tyytyväiset asiakkaat. Se tarkoittaa sitä, että maalarin pitää voida hyvin, jotta asiakas on tyytyväinen. Näin liiketoiminnan pyörä pyörii koko ajan suotuisasti.

Olemme kehittäneet toimintaamme joka vuosi, ja kantavana teemana on ollutkin, että on juostava tavattoman kovaa pysyäkseen edes paikallaan. Koska palkanmaksajinamme on asiakas, olemme kysyneet heiltä joka urakan päätteeksi palautteen työstämme ja ideoita toiminnan kehittämiseen. Joskus kritiikki sattuu kovasti. Silloin sitä kuitenkin monesti tehdään ne parhaimmat kehitystyöt, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin.

Asiakastyytyväisyys on ollut Sorcolorin kasvun tärkeimpiä tekijöitä alusta asti. Seuraamme asiakaspalautetta aktiivisesti päivittäin, ja sen mukaan asiakkaamme luottavat tekemiseemme ja arvostavat erityisesti maalaustöidemme laatua ja nopeutta.

Asiakastyytyväisyyden keskiarvo on liki paras mahdollinen: 4,6!*

Vanhasta Raumasta alkaneet maalaustyöt ovat nyt kasvaneet yli 200 työntekijän ammattimaiseksi huippuorganisaatioksi. Olemme monta kertaa miettineet, voiko yritys pysyä mukavana työpaikkana työntekijöille, sitten kun se kasvaa isoksi. Ja että voiko asiakastyytyväisyys säilyä oikeasti hyvällä tasolla, kun yritys laajenee muille paikkakunnille.

Olemme päättäneet, että voi. Se vaatii tietysti valtavasti ponnistuksia, mutta unelmansa eteen ihminen on valmis tekemään paljon. Me lupaamme paljon, mutta haluamme myös lunastaa lupauksemme.

6f9e569607eb96bccad2890a7df8e6a5.jpg
Helsingin Sanomat kirjoitti yrityksemme tarinan
Bisneksemme sai alkunsa kesätyöstä. Nykyään työllistämme yli 300 työntekijää sesonkiaikana, ja perustajamme suunnittelevat yhtiön listautumista pörssiin. Lue yrityksemme tarina HS.fi:stä, kun Samuel Soronen paljastaa menestyksemme salaisuuden.
Siirry HS.fi

Arvostelut

4,27

927 arvostelua

5 tähteä 255
4 tähteä 460
3 tähteä 159
2 tähteä 36
1 tähti 26

Arvosteluiden osa-alueet

Asioinnin mukavuus
4.35
Tiedottaminen
4.14
Työnjälki
4.32
Aikataulu
4.29
Keskiarvo
4.27
Sorcolor

Luotettava ja joustava maalausfirma. Työn jälki hieno ja laadukas.

Kanta-Häme, Seinä
Sorcolor

Työn tehokkuus ja työn jälki.

Satakunta, Seinä
Sorcolor

Työ sujui aikataulussa ja ripeästi. Kaikki jätteet korjattiin täysin. Työntekijä oli mukava ja asiallinen nuori mies.

Uusimaa, Tiilikatto

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä arkipäivän sisällä

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 128 MB.
      Voit halutessasi liittää tähän kuvia tai muuta sisältöä kohteesta.