maalauspalvelut taloyhtiöille

Palvelut taloyhtiöille

Pidämme huolen taloyhtiön omaisuudesta

Taloyhtiön seinät, sisällä ja ulkona, ovat yleensä ensimmäinen asia, joka siitä huomataan. Seinien kunto kertoo usein ensisilmäyksellä, miten taloyhtiön asiat on hoidettu ja pidetäänkö arvokkaista rakennuksista huolta vai annetaanko sen rapistua.

Hyvin hoidetut maalipinnat antavat vaikutelman hyvin hoidetusta taloyhtiöstä ja kertovat, että taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä ovat tilanteen tasalla. Siistit pinnat lisäävät myös viihtyvyyttä ja nostavat asuntojen arvoa.

Sorcolor haluaa olla taloyhtiösi kumppani kaikissa maalaus tarpeissa. Maalaamme kerrostalot, rivitalot ja luhtitalot sisältä ja ulkoa. Maalaustöiden lisäksi saat meiltä suunnitteluapua maalaustöihin. Voit tilata kuntotarkastusraportin täältä hintaan 299€ ja säästyt insinööritoimiston kalliilta kustannuksilta.

Työ valmistuu aikataulussa

Kuulemme usein kommentteja, että edellinen taloyhtiön maalausurakka on venynyt ja maalarit pyörivät tontilla koko kesän ajan. Nykyään yhä useampi asiakas haluaa, että työ tehdään nopeasti ja kesälomaa saadaan viettää rauhassa ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä.

Yli 230 taloyhtiön maalausurakan kokemuksella voimme luvata realistisen ja pitävän aikataulun. Yli 200 työntekijää mahdollistaa myös tarvittaessa erittäin nopean aikataulun.

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä arkipäivän sisällä

Miksi ostaa taloyhtiön maalaustyöt meiltä?

  1. Oma työnjohtaja, tavoitettavissa 24/7

  2. Oma järjestelmä tiedottamiseen

  3. Omat maalaustiimit taloyhtiölle

  4. Pitävä ja tarvittaessa nopea aikataulu

  5. Säännölliset työmaakokoukset

  6. Vahvat yhteistyökumppanit

  7. Erikoistuminen suuriin taloyhtiökohteisiin

Taloyhtiöasiakkaiden arviot Sorcolorista

Urakka tarjouskyselystä loppukatselmukseen hoitui mallikkaasti. Urakkamyyjän tietämys ja maalareiden hyväntuulisuus yhdistettynä rautaiseen ammattitaitoon ja työn hyvään tulokseen tekivät vaikutuksen.

Ripeän asiallista toimintaa tarjouspyynnöstä urakan valmistumiseen etuajassa!

Työntekijä Sakari oli huippu osaaja ja upeata että hän otti kaikki toiveet huomioon Sakari parempaa työntekijä ei ole