maalauspalvelut taloyhtiöille

Palvelut taloyhtiöille

Hyvin hoidetut maalipinnat antavat vaikutelman hyvin hoidetusta taloyhtiöstä ja kertovat, että taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä ovat tilanteen tasalla.

Tule mukaan tarinaan - Pyydä tarjous

Huolenpitoa yhteistyössä taloyhtiön kanssa

Kun astut taloyhtiön pihaan tai asuntoon sisään, vaikutelma yhtiöstä muodostuu hyvin pitkälti siitä, missä kunnossa seinät ovat.

Seinien kunto kertoo usein ensisilmäyksellä, pidetäänkö arvokkaista rakennuksista huolta vai annetaanko niiden rapistua. Siistit pinnat lisäävät myös viihtyvyyttä ja nostavat asuntojen arvoa.

 

Sorcolor haluaa olla taloyhtiösi kumppani maalaus- ja pinnoitustarpeissa. Maalaamme kerrostalot, rivitalot ja luhtitalot sisältä ja ulkoa sekä huollamme ja pinnoitamme tiilikatot. Tartu toimeen nyt, koska juuri nyt on oikea aika. Rakennuskanta vaatii jatkuvaa hoitoa ja kunnon ylläpitoa oikea-aikaisesti.

Maalaus- ja pinnoitustöiden lisäksi saat meiltä suunnitteluapua. Voit tilata kuntotarkastusraportin täältä hintaan 299 € ja säästyt insinööritoimiston kalliilta kustannuksilta.

Kokemuksemme varmistaa aikataulun

Kuulemme usein kommentteja, että edellinen taloyhtiön urakka on venynyt ja tekijät pyörivät tontilla koko kesän ajan. Yhä useampi asiakas haluaa, että työ tehdään ripeästi ja laadukkaasti, jotta kesäloma voidaan viettää rauhassa ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä.

Lähes 800 taloyhtiöurakan kokemuksella voimme luvata realistisen ja pitävän aikataulun. Lähes 300 työntekijää mahdollistaa tarvittaessa erittäin nopean aikataulun.

Miksi ostaa taloyhtiön maalaustyöt meiltä?

 1. Oma työnjohtaja, tavoitettavissa 24/7

 2. Oma järjestelmä tiedottamiseen

 3. Omat maalaustiimit taloyhtiölle

 4. Pitävä ja tarvittaessa nopea aikataulu

 5. Säännölliset työmaakokoukset

 6. Vahvat yhteistyökumppanit

 7. Erikoistuminen suuriin taloyhtiökohteisiin

Usein ky­sy­tyt ky­sy­myk­set

Ulkomaalaus ja katon pinnoitus ovat tyypillisesti kesätöitä, mutta jos taloyhtiö haluaa aloittaa urakan heti kesän alussa, kannattaa tarjouspyyntö lähettää jo syksyllä. Alkukesä ja kevät varataan yleensä täyteen jo syksyllä. Maalaustyön lopputuloksen kannalta ei ole väliä, toteutetaanko urakka toukokuussa vai elokuussa. Jos tarjouspyyntö lähetetään keväällä tai kesän alussa, Sorcolorilta saattaa löytyä vielä vapaita resursseja urakan toteuttamiseen loppukesästä.

Vaikka varsinaisen maalaustyön tulisi tapahtua sateettomalla säällä, ulkomaalauksessa ja katon pinnoituksessa on monia muita vaiheita kuin vain pintamaalaus. Puhdistus ja esivalmistelu voidaan tehdä myös sateella. Lisäksi kevyen sateen aikana maalausta voidaan tehdä esimerkiksi katoksen alla. Ulkomaalaustyöt voidaan aina suorittaa sateisena kesänä, jolloin aurinkoiset päivät on käytettävä erityisen tehokkaasti.

Työmaan työntekijämäärä suunnitellaan tarkasti. Pyrimme aina varmistamaan, että työmaalla on riittävä määrä tekijöitä, jotta urakka voidaan saattaa mahdollisimman nopeasti päätökseen ja aiheutetaan mahdollisimman vähän häiriöitä taloyhtiön asukkaille.

Me pyrimme suunnittelemaan ja toteuttamaan maalausurakan mahdollisimman tehokkaasti vähentääksemme asukkaille aiheutuvia haittoja. Maalaamme aina yhden osan kerrallaan valmiiksi, jotta yksittäisen asunnon pihalla tehtävä työ kestäisi mahdollisimman vähän aikaa.

Maalaustyön onnistuminen vaatii selkeää viestintää sekä asiakkaan että maalarin välillä, jotta vältetään epäselvyydet ja huono kokemus työn valmistuttua. Tämä voidaan välttää, kun kaikki osapuolet ovat aktiivisesti yhteydessä keskenään oikea-aikaisesti. Siksi viestintä ja tiedottaminen ovat erittäin tärkeitä asiakaspalvelutyössä ja erityisesti maalausurakan toteuttamisessa. Pyrimme ilmoittamaan asukkaille tarkasti maalaustyön etenemisestä ja varmistamaan, että työ ei häiritse asumista liikaa. 

Kaikki työntekijämme puhuvat sujuvaa suomea varmistaakseen sujuvan kommunikoinnin työmaalla ja estääkseen mahdolliset viestinnän katkokset.

Taloyhtiöasiakkaiden arviot Sorcolorista

4,27

927 arvostelua

5 tähteä 255
4 tähteä 460
3 tähteä 159
2 tähteä 36
1 tähti 26

Arvosteluiden osa-alueet

Asioinnin mukavuus
4.35
Tiedottaminen
4.14
Työnjälki
4.32
Aikataulu
4.29
Keskiarvo
4.27
Sorcolor

FIKSUT KAVERIT!!!

, Taloyhtiö
Sorcolor

Aikataulullisesti urakka eteni hyvin ja maalauksen lopputulos on hyvä.

Uusimaa, Taloyhtiö
Sorcolor

Olen lomatunnelmissa, joten palataan myöhemmin asiaan

Varsinais-Suomi, Taloyhtiö

Pyydä tarjous taloyhtiön maalaustöistä

Olemme yhteydessä arkipäivän sisällä

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 128 MB.
   Voit liittää tähän kuvia, valmiin tarjouspyynnön tai muuta sisältöä.

  Rajattoman hyvä maalausliike

  Olemme Suomessa toimiva maalausalan perheyritys. Pääpalveluitamme ovat sisämaalaukset, talon maalaukset, lattian maalaukset ja tiilikaton pinnoitukset sekä yksityisille, yrityksille että asunto-osakeyhtiöille. Maalausliikkeemme palvelee maalausurakoiden parissa ainakin seuraavilla paikkakunnilla:

  Uusimaa:

  Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti.

  Satakunta:

  Rauma, Pori, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä, Ulvila.

  Varsinais-Suomi:

  Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Oripää, Nousiainen, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa.

  Pirkanmaa:

  Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Lempäälä, Valkeakoski, Akaa, Vesilahti, Hämeenkyrö, Kangasala, Sastamala, Ikaalinen, Orivesi ja Urjala.

  Kanta-Häme:

  Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Ypäjä.

  Päijät-Häme:

  Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä.

  Keski-Suomi:

  Äänekoski, Hankasalmi, Jämsä, Joutsa, Jyväskylä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari

  Pohjois-Savo:

  Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto ja Vieremä

  Pohjanmaa:

  Kaskinen, Korsnäs,Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Laihia, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pedersören, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa, Vöyri

  Keski-Pohjanmaa:

  Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Lestijärvi, Perho, Toholampi, Veteli

  Etelä-Pohjanmaa:

  Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli, Ähtäri

  Pohjois-Pohjanmaa:

  Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Ylivieska

  Kymenlaakso:

  Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää, Virolahti

  Etelä-Savo:

  Enonkoski, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Savonlinna, Sulkava

  Lappi:

  Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki, Ylitornio

  Suomen kartta
  Miksi et pyytäisi tarjousta ennen kuin teet mitään muuta?
  Pyydä tarjous!