maalauspalvelut taloyhtiöille

Palvelut taloyhtiöille

Hyvin hoidetut maalipinnat antavat vaikutelman hyvin hoidetusta taloyhtiöstä ja kertovat, että taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä ovat tilanteen tasalla.

Pyydä tarjous

Huolenpitoa yhteistyössä taloyhtiön kanssa

Taloyhtiön seinät, sisällä ja ulkona, ovat yleensä ensimmäinen asia, joka siitä huomataan. Seinien kunto kertoo usein ensisilmäyksellä, miten taloyhtiön asiat on hoidettu ja pidetäänkö arvokkaista rakennuksista huolta vai annetaanko niiden rapistua.
Siistit pinnat lisäävät myös viihtyvyyttä ja nostavat asuntojen arvoa.
Sorcolor haluaa olla taloyhtiösi kumppani maalaus- ja pinnoitustarpeissa. Maalaamme kerrostalot, rivitalot ja luhtitalot sisältä ja ulkoa sekä huollamme ja pinnoitamme tiilikatot. Tartu toimeen nyt, koska juuri nyt on oikea aika. Rakennuskanta vaatii jatkuvaa hoitoa ja kunnon ylläpitoa oikea-aikaisesti.

Maalaus- ja pinnoitustöiden lisäksi saat meiltä suunnitteluapua. Voit tilata kuntotarkastusraportin täältä hintaan 299€ ja säästyt insinööritoimiston kalliilta kustannuksilta.

Kokemuksemme varmistaa aikataulun

Kuulemme usein kommentteja, että edellinen taloyhtiön urakka on venynyt ja tekijät pyörivät tontilla koko kesän ajan. Yhä useampi asiakas haluaa, että työ tehdään ripeästi ja laadukkaasti, jotta kesäloma voidaan viettää rauhassa ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä.

Yli 600 taloyhtiöurakan kokemuksella voimme luvata realistisen ja pitävän aikataulun. Lähes 300 työntekijää mahdollistaa tarvittaessa erittäin nopean aikataulun.

Miksi ostaa taloyhtiön maalaustyöt meiltä?

 1. Oma työnjohtaja, tavoitettavissa 24/7

 2. Oma järjestelmä tiedottamiseen

 3. Omat maalaustiimit taloyhtiölle

 4. Pitävä ja tarvittaessa nopea aikataulu

 5. Säännölliset työmaakokoukset

 6. Vahvat yhteistyökumppanit

 7. Erikoistuminen suuriin taloyhtiökohteisiin

Taloyhtiöasiakkaiden arviot Sorcolorista

4,27

927 arvostelua

5 tähteä 255
4 tähteä 460
3 tähteä 159
2 tähteä 36
1 tähti 26

Arvosteluiden osa-alueet

Asioinnin mukavuus
4.35
Tiedottaminen
4.14
Työnjälki
4.32
Aikataulu
4.29
Keskiarvo
4.27
Sorcolor

Erityiskiitos reippaille, ystävällisille ja huolellisille maalaritytöille! Pitivät meidät hyvin ajan tasalla.

Uusimaa, Taloyhtiö
Sorcolor

Hyvin suojattu pinnat. Nopeaa työtä.

Uusimaa, Taloyhtiö
Sorcolor

Kaikin puolin hyvä.

Uusimaa, Taloyhtiö

Pyydä tarjous taloyhtiön maalaustöistä

Olemme yhteydessä arkipäivän sisällä
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. file size: 128 MB.
   Voit liittää tähän kuvia, valmiin tarjouspyynnön tai muuta sisältöä.

  Rajattoman hyvä maalausliike

  Olemme Etelä-Suomessa toimiva maalausalan perheyritys. Pääpalveluitamme ovat julkisivumaalaukset, peltikaton maalaukset ja tiilikaton pinnoitukset sekä yksityisille, yrityksille että asunto-osakeyhtiöille. Maalausliikkeemme palvelee maalausurakoiden parissa ainakin seuraavilla paikkakunnilla:

  Uusimaa:

  Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti.

  Satakunta:

  Rauma, Pori, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä, Ulvila.

  Varsinais-Suomi:

  Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Oripää, Nousiainen, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa.

  Pirkanmaa:

  Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Lempäälä, Valkeakoski, Akaa, Vesilahti, Hämeenkyrö, Kangasala, Sastamala, Ikaalinen, Orivesi ja Urjala.

  Kanta-Häme:

  Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Ypäjä.

  Päijät-Häme:

  Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä.

  Keski-Suomi:

  Äänekoski, Hankasalmi, Jämsä, Joutsa, Jyväskylä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari

  Suomen kartta