KAMPANJA: Hyödynnä Sorcolorin rahoitustarjous Lue lisää

KAMPANJA: Sorcolorin rahoitustarjous Lue lisää

Positiivista draivia ja täsmällistä palvelua: Jyrki Kalavaisen kokemus Sorcolorin kivitalon maalauksesta

”He tiesivät mitä he tekivät ja heillä oli selkeä tahto ylittää asiakkaan odotukset”

Helsinkiläinen Jyrki Kalavainen teetti kotiinsa kattavan julkisivuremontin Sorcolorin kautta. Talon rapattu julkisivu maalattiin kokonaan ja lisäksi sisällä olohuoneen korkea tila maalattiin ammattilaisten toimesta. 

Kalavainen asui aiemmin Kaliforniassa seitsemän vuotta. Hän kävi Suomessa lyhyitä pätkiä ja huomasi kesäisin, että talon julkisivu alkoi hiljalleen likaantumaan ja kaipaamaan kunnostusta sekä maalia pintaan. Kun hän asettui takaisin Suomeen, yksi ensimmäisistä ajatuksista oli, että talon julkisivu olisi saatava kuntoon. 

Suomessa talot eivät pysy itsestään kauniin näköisenä ja hyvässä kunnossa, sillä sääolosuhteet riepottelevat maalipintaa. Tämän vuoksi säännöllinen huolto, korjaus ja maalaus on tärkeää. 

Kalavainen löysi Sorcolorin netistä hakiessaan talon maalauksia tekeviä yrityksiä. Hän vakuuttui Sorcolorin ammattimaisista nettisivuista ja kuvaili niitä pirteäksi.

 “He kertoivat suoraan nettisivuilla, mitä he haluavat tehdä ja mitä he haluavat olla. Sorcolor on täynnä nuoria ihmisiä, joilla on paljon positiivista draivia! Heidän halu kasvaa iski minuun.” Kalavainen summaa. 

Kalavainen kertoo kilpailuttaneensa tarjouksen, mutta päätyneen silti Sorcoloriin. “Kun lähdettiin keskustelemaan Sorcolorin kanssa, niin heidän ymmärrys sisällöstä ja muusta oli selkeä. Myös kokonaishinta oli hyvin selkeä.” 

Kesällä 2022 Sorcolorin iloiset maalarit saapuivat maalaamaan talon. 

“Maalarit olivat uskomattoman positiivisia ja vahvoja naisia. Maalarit eivät olleet työhön kyllästyneitä, vaan he tiesivät mitä he tekivät ja heillä oli selkeä tahto ylittää asiakkaan odotukset.” Kalavainen kertoo. 

Kalavainen on kaikin puolin tyytyväinen palveluun ja työn lopputulokseen. Hän korostaa, että Sorcolorin palveluasenne ja halu palvella oli yksi isoimmista syistä tyytyväisyyteen. Lisäksi kun maalaus tehtiin, se tapahtui nopeasti ja täsmällisesti. 

“Rakentamisprojektiin liittyy aika paljon kädenvääntöä ja jopa tuskaisia fiiliksiä, mutta tämä oli päinvastoin hauskaa!” Kalavainen summaa kokemuksensa!

Lataa maksuton opas!

Täytä yhteystietosi niin saat oppaan heti käyttöösi. Oppaan avulla saat:

  • kattavat suositukset ja vinkit, miten voit itse huoltaa talon ulkoverhousta
  • selkeän listan ja ohjeet, jonka avulla tarkistat ulkoverhouksesi kunnon vuosittain
  • tietoa talon maalauksesta

Tilaa maksuton kartoituskäynti alueesi edustajalta!

Selvitämme rakennuksesi tarpeet ja annamme sinulle yksityiskohtaisen katsauksen maalaustyön tarpeellisuudesta, parhaista toteutusvaihtoehdoista ja kustannuksista.

Maksuton kartoituskäynti

Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuojakäytäntömme