Rapatun julkisivun maalaus

Rapatun julkisivun maalaus

Rapatun julkisivun ei kannata antaa rapistua liikaa, koska se altistaa talon rakenteet kosteusvaurioille ja voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa rappauksen irtoamisen.

Pyydä tarjous

Rapattu julkisivu löytyy tyypillisesti kivi-, harkko- tai tiilitalosta. Hyvin tehty rappaus kestää kymmeniä vuosia, mutta kun julkisivu alkaa osoittaa selviä kulumisen merkkejä, on aika harkita kunnostusta. Rapatun julkisivun ei kannata antaa rapistua liikaa, koska se altistaa talon rakenteet kosteusvaurioille ja voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa rappauksen irtoamisen.

1. Kuntotarkastus

Selvitämme aina rappauksen kunnon ja määrittelemme sopivan korjausmenetelmän. Kuntokartoituksessa kartoitamme rappauksen vauriot, rakenteen, sekä maalipinnan. Valitsemme huoltomaalaukseen parhaat mahdolliset materiaalit. Siksi on tärkeää selvittää myös aiemmin tehdyt toimenpiteet ja käytetyt maalit. Rapatussa julkisivussa maali ei saa muodostaa liian tiivistä kalvoa, koska huonosti vesihöyryä läpäisevä julkisivu voi aiheuttaa kosteusvaurioita.

2. Ratkaisu

Kuntokartoituksen jälkeen tarjoamme teille ratkaisua. Yleensä rappauksessa on siellä täällä halkeamia tai rappaus on paikoin vaurioitunut ja irronnut. Mikäli katsomme paikkarappauksen ja huoltomaalauksen olevan pitkäkestoinen ratkaisu, tarjoamme teille sitä.

Paikkarappauksessa vaurioitunut rappaus poistetaan aina ehjään pintaan saakka. Käytettävän laastin on vastattava alkuperäistä materiaalia, jotta varmistutaan työn onnistumisesta. Suuremmat paikkaukset on hyvä tehdä jo alkukeväällä, jotta ne ehtivät kuivua riittävän pitkään ennen maalausta. Mikäli rappaus on vaurioitunut liiaksi, suosittelemme uudelleen rappausta ja yhteistyökumppaniamme teille.

3. Toteutus

Huoltomaalaus antaa talolle hyvän suojan ja arvokkaan ulkonäön jopa vuosikymmeneksi. Huoltomaalauksella on myös luonnollisesti eroosiota hidastava vaikutus. Maali hylkii vettä ja likaa sekä tuo talolle tyylikkään ilmeen!

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä arkipäivän sisällä
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. file size: 128 MB.
   Voit halutessasi liittää tähän kuvia tai muuta sisältöä kohteesta.

  Arvostelut

  4,17

  428 arvostelua

  5 tähteä 44
  4 tähteä 257
  3 tähteä 86
  2 tähteä 25
  1 tähti 25

  Arvosteluiden osa-alueet

  Asioinnin mukavuus
  4.26
  Tiedottaminen
  4.08
  Työnjälki
  4.21
  Aikataulu
  4.18
  Keskiarvo
  4.17

  Luotettava ja joustava maalausfirma. Työn jälki hieno ja laadukas.

  Kanta-Häme, 1/12/2021, Seinä

  Omakotitalomme huoltomaalaus 12-vuotiaaseen isoon puuverhoiltuun taloon. Sain toistakymmentä tarjousta. Valitsin Sorcolorin kokonaisarvion perusteella. Ei halvin eikä kallein. Lopputulos oli erinomainen. Tarkkaa työtä. Vahva suositus.

  Uusimaa, 1/12/2021, Seinä

  Suosittelen Sorcoloria. Omakotitalon maalaus tehty aikataulussa ja koko ajan tiesimme miten työ etenee. Mukavat ja ammattitaitoiset maalarit.

  Uusimaa, 1/12/2021, Seinä
  Vaikuttiko hyvältä? Miksi et siis pyytäisi tarjousta?
  Pyydä tarjous