Sisämaalaus

Kun katsot rajatonta pintaa, se nostaa riemun rintaan!

Sorcolor Oy on omakotitalojen ja taloyhtiöiden sisä-ja ulkomaalauksiin keskittynyt yritys. Kaikessa maalaustoiminnassa oleellista on huolellinen pohjatyö, oikeat työmenetelmät sekä ennenkaikkea oikea asenne. Sorcolorin iloiset maalarit keskittyvät ulkomaalaussesongin ulkopuolella sisäpuolen maalauksiin. Sorcolor Oy:n toiminnan peritaattena on ahkera ja iloinen työasenne sekä tinkimätön työnjälki.

Sorcolor Oy maalaa kaikki sisä-ja ulkopuolen maalaukset rajattoman hyvin. Sorcolor Oy:n maalarit kouluttautuvat jatkuvasti ja toimii tiiviissä yhteistyössä suurimpien suomalaisten maalinvalmistajien kanssa. Koulutuksella ja hyvällä yhteistyökumppaniverkostolla varmistetaan tinkimätön työnjälki sekä oikeat ja uusimmat työmenetelmät.

Seinien maalaus

Seinän maalauksessa alustoiksi sopivat niin kipsi, paneeli, vaneri, harkko kuin tiili. Oikeanlaiset pohjatyöt ja nykyaikaiset menetelmät takaavat laadukkaan ja kestävän maalipinnan ja lopputuloksen. Hajuton, muoviton, hengittävä ja ympäristöystävällinen sisämaali huolehtii raikkaasta ja laadukkaasta sisäilmasta.

Sisäkattojen maalaukset

Sisäkaton maalaus on helppo ja nopea tapa saada tilaan valoisuutta ja piristää koko huoneen ilmettä. Eritoten vanhemmat ja tummat paneelikatot halutaan nykyisin maalata valkoiseksi. Betonikaton maalaus tulee yleensä ajankohtaiseksi, kun maali alkaa hilseillä katosta, tai väri on tummunut ajansaatossa. Kipsilevykaton maalauksen takana on useimmiten maalin tummuminen ja kipsilevyn halkeilu, jolloin maalaamalla voidaan palauttaa uuden kipsilevyn mukaista ulkonäköä. Myös katossa oikeanlainen sisämaali on tärkeä terveellisen sisäilman varmistamiseksi.

Pyydä tarjous sisämaalaustöistä oheisella lomakkeella!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lattioiden maalaus

Lattioiden maalaus onnistuu myös erilaisille pinnoille. Yleisimmin maalataan parkettia, lankkua ja betonia. Lattioiden maalaus muuttaa koko asunnon ilmettä nopeasti ja vaivattomasti, ilman pitkää asumisen keskeytymistä. Katon maalaamisen tapaan lattian maalauksella voidaan muuttaa koko tilan ilmettä ja valoisuutta hyvinkin yksinkertaisilla muutoksilla.

Kosteiden tilojen maalaus

Pesuhuoneen ja saunan ilmeen päivitys onnistuu myös hyvin maalaamalla. Nykyaikaiset maalit ja käsittelyaineet tekevät kodin rentoutumispaikasta tyylikkään. Jos vaikkapa 90-luvun pesuhuone on rakenteellisesti ehjä, mutta värimaailma ei miellytä, maalaaminen on oikea ratkaisu. Kosteiden tilojen maalauksessa huolellinen pintamateriaalien tutkiminen on avainasemassa onnistuneen lopputuloksen saavuttamisessa. Ammattitaitoiset ja kokeneet maalarit osaavat oikeat tekniikat ja tuntevat käytettävät maalit hyvin, joten heidän kädenjälkensä kestävyyteen voit luottaa.

7

syytä valita maalausliikkeeksesi Sorcolor

Ilmainen kuntoarvio ja kirjallinen tarjous maalausurakastasi. Ensin sovimme tapaamisajan, jolloin maalausalan ammattilainen tekee kanssasi kuntoarvion, joka antaa realistisen vaikutelman maalipintojen kunnosta ja auttaa valitsemaan juuri oikeat huoltotoimenpiteet.

1
Kuntoarvioraportti on ilmainen, ja se voidaan tallentaa esimerkiksi talon huoltokirjaan. Kuntoarvion pohjalta maalaukselle laaditaan tarkka sisältö ja saat tarjouksen työn toteutuksesta.

2
Realistinen ja pitävä aikataulu.
Maalaustyöt kestävät kohteesta riippuen 2–5 työpäivää.

3
Kiinteähintainen urakkasopimus.
Urakkasopimukseen kirjataan maalausurakan tarkka sisältö, hinta ja maalaustyön aikataulu.

4
Siistit työmaat ja omat maalarit.
Työmaa ja talon piha pidetään siistinä maalausurakan jokaisena työpäivänä. Huolehdimme myös loppusiivouksesta ja viemme jätteet asianmukaisesti kierrätykseen.

5
Kahden vuoden asennustakuu.
Annamme omakotitalojen julkisivumaalaustöille kahden vuoden takuun. Se kattaa työ- ja asennusvirheet.

6
Aikataulun tarkistus viikkoa ennen aloitusta.
Maalarit ovat sinuun yhteydessä noin viikkoa ennen sovittua toimitusaikaa. Silloin päätetään yhdessä maalaustyön aloitukselle tarkka aika.

7
Lopputarkastus, asiakastyytyväisyyskysely.
Urakan valmistuttua työn jälki tarkastetaan yhdessä. Saat lopputarkastuspöytäkirjan, jossa mainitaan kaikki tehdyt työvaiheet ja käytetyt materiaalit. Lopuksi pyydämme asiakaspalautetta urakan onnistumisesta ja kehityskohdista.