Kesätyöntekijät harjoittelevat
05.01.2023

Aika hakea kesätöitä!

Sorcolor on sesonkityöpaikka. Meillä suurin osa työstä ajoittuu lämpimiin kesäkuukausiin, eli huhti-syyskuulle, koska se on parasta aikaa vuodesta, jolloin talojen ulkoverhouksia voi maalata. Siksi myös iso osa työntekijöistämme on kesätyöntekijöitä. Ja siksi haluamme olla Suomen paras kesätyöpaikka! 

 

Miksi Sorcolor on Suomen paras kesätyöpaikka?

 

  1. Sorcolor on rehti ja reilu työnantaja, me ei vedetä välistä ja työntekijän etu on meille tärkein arvo! Työstä maksetaan oikeanlainen korvaus- rehti ja reilu peli!
  2. Pääsee maalaamaan! Maalaaminen on mahtavaa hommaa, siinä näkee oman työn tuloksen heti, saa vähän liikuntaa ja nauttia ulkoilmasta. Vietä kesätyöt ulkona, hikisen toimiston sijaan.
  3. Hyvät puitteet. Sorcolorilla työvälineet ja opastus työhön ovat huippuluokkaa. Edellytyksen työn suorittamiseen on taattu! 
  4. Palkkaus on reilu ja siihen voi vaikuttaa itse. Pohjapalkka on aina tessin mukainen ja ahkera tekijä pääsee urakkapalkoilla tienaamaan todella hyvin. Jokaisen kanssa käydään aina henkilökohtaiset palkkaneuvottelut kokemukseen perustuen.
  5. Tästä työstä voit olla ylpeä! Työyhteisö on mahtava ja asiakaspalaute on todella positiivista. Sorcolor on eteenpäin pyrkivä yritys, joka tunnetaan laajasti alaa muuttavana iloisten maalareiden porukkana. Brändi joka hellii!
  6. Saat tehdä töitä kaverin kanssa. Työt suoritetaan aina pareittain, joten yksin ei tarvitse työmaalla pähkäillä. Hae kaverin kanssa ja jakakaa kesän kokemukset!
  7. Mahdollisuus etenemiseen ja vakkarin paikkaan! Sulla on kaikki avaimet itselläsi kädessä, kaikkien Sorrilaisten ura on alkanut maalaustyömaalta ja ollut sen jälkeen nousujohteinen. Jos haluat vastuuta ja kasvaa yrityksen sisällä seuraavaan työtehtävään – ovet on aina avoinna!

 

Mitä me toivotaan meidän työntekijöiltä?

 

  1. Rehellisyyttä ja avoimuutta. Paras työntekijä hoitaa sovitut hommat ja jos ongelmia ilmenee, tiedottaa niistä välittömästi esimiehelle. Virheitä saa tehdä, mutta välinpitämättömyyttä ei kauaa katsella.
  2. Ajokortti vähintään työparin toisella osapuolella.
  3. Rohkeutta. Maalarin pitää pystyä katsomaan asiakasta ja työnantajaa silmiin ja uskaltaa kiivetä telineille kaksi kerroksisen talon seinustalle.

 

Mitä sinä toivot kesätyöpaikalta? 

Meillä on mahdollisuus vaikuttaa. 

Sorcolor on tehnyt maalauksia nyt kymmenen vuotta ja kokemusta kesätyöntekijyydestä on kertynyt runsaasti. Emme kuitenkaan väitä olevamme täydellisiä ja siksi otamme mielellämme vastaan palautetta edellisten vuosien maalairelta ja pyrimme kehittämään toimintaa niin, että saamme jatkossakin meille töihin Suomen parhaat kesämaalarit!

sopimuksen tekeminen

Laita hakemus osoitteessa haetoihin.sorcolor.fi ja kerro siinä toiveesi rohkeasti.

Kaikki perustuu yhteistyöhön – yhdessä tekemällä saavutetaan voittamaton lopputulos!

Vain yksi on Sorcolor – tervetuloa tarinaan vuonna 2023.


Kysy lisää – soita, tekstaa, meilaile tai tuu toimistolle kahville!

haetoihin.sorcolor.fi