kesätöihin sorcolorille
23.01.2023

“Laittaa vaan musat korville ja alkaa tekeen, niin unohtaa ihan lähteä kotiin”

Maalaaminen on parhaimmillaan kuin meditointia. Kun pääsee työn syrjään tarpeeksi kiinni, unohtaa katsoa kelloa ja valmista jälkeä syntyy kun liukuhihnalta. 

Monet maalarit kuuntelevat töitä tehdessä äänikirjoja tai musiikkia. Myös asiakaspalvelu ja asiakkaiden kanssa jutustelu tuo päiviin mukavaa vaihtelua ja työkohteisiin eroavaisuutta. Toki on niitäkin päiviä, kun kotiin on mukava lähteä työpäivän päätyttyä – nauttimaan kesäpäivistä. Ja jos jostain syystä Sorrilla pääsee käymään niin, että enää ei työ maistu ja tekisi mieli lähteä kesken työpäivän kotiin, niin silloin kannattaa lähteä. Tärkeintä on, että työ maistuu ja silloin kun täytyy levätä, niin silloin kannattaa levätä ja tulla hyvin levänneenä, iloisin mielin töihin takaisin. Omaan työhön voi vaikuttaa, työtunteja totta kai seurataan, mutta kenenkään niskaan ei höngitä turhan tarkasti. 

Videolla näkyvät maalarit Henna  ja Juliette maalasivat viime kesänä 20 kohdetta ja olivat erittäin tyytyväisiä työhönsä. Maalaamisen parhaina puolina koetaan mm.

  1. Näkee työnsä jäljen – jokaisesta pensselin vedosta syntyy näkyvää pintaa
  2. Tyytyväiset asiakkaat – asiakkaiden kanssa jutustelut ja kahvittelut
  3. Aika kuluu kuin siivillä – saa nauttia kesästä ulkona

 

Viime vuoden maalarit tulevat tänäkin vuonna töihin, koska työ on jo entuudestaan tuttua eli pääsee heti tienaamaan ansiokkaasti. Työolot ja välineet on organisoitu siten, että työssä on kaikki edellytykset onnistumiselle. Ja totta kai, erityisesti ilmapiiri “ Sorrin henki” – tutut kasvot ja kaverit on kiva nähdä taas seuraavana kesänä!

Monet kesätyömaalarit ovat jääneet Sorcolorille ympärivuotisesti töihin. 

Uralla etenemiseen on hyvät mahdollisuudet, koska Sorcolorilla on 7 eri yksikköä ympäri Suomea, joissa jokaisessa työskentelee maalareiden lisäksi työnjohtajia ja työmaakymppejä. Ulkomaalauksen lisäksi on mahdollista tehdä myös sisämaalauksia. Kun kerran saat jalkasi oven väliin niin seuravaana sesonkina saatat olla jo vastuullisemmassa roolissa – jos haluat edetä urallasi ja hankkia lisää vastuuta, Sorrilla siihen on kaikki mahdollisudet!

Lähetä kesätyöhakemus:

haetoihin.sorcolor.fi

Millaisia ajatuksia maalaustyömailla työskentelystä on herännyt maalareilla? Alla Sorcolorin kesätyöntekijöiden suoria lainauksia.

“Sorcolorilla oli kannustava ilmapiiri. Kaikki tuntui olevan samalla viivalla, sekä työntekijät, että pomot! Mukava työpaikka ja -porukka, kaikki tieto/tavara olivat saatavilla. Tyhmiäkin kysymyksiä uskaltaa kysyä, tällainen aloitteleva maalari.  Kesän parhaat palat oli onnistuneet urakat ja sitä myöden hyvät asiakaspalautteet.
– Niko-Valtteri

“Kokonaisuutena kesä oli onnistunut, jäi hyvä fiilis! Perehdytyksen jälkeen tunsin, että muhun luotettiin, arvostettiin sekä uskallettiin antaa vastuuta. Mikäs sen parempaa, että sai tehdä töitä hyvän kaverin kanssa ja jakaa kesän kokemukset yhdessä. Ilmapiiri oli kannustava ja apua uskalsi kysyä ihan kaikilta. Pensselöinnin lisäksi oli siistiä päästä tutustumaan uuteen paikkakuntaan!
– Mirjam

” Parasta on kun saa suuret urakat purkkiin ja sen jälkeen palaa hallille kahvittelemaan ja heittämään työnjohtajien kanssa huumoria. Firmassa tuoksahtaa tekemisen meininki, jossa tarkotuksena on saada tiiminä aikaan kehitystä ja tuloksia.
– Aaron

“Kannattaa tulla töihin jos haluaa tehdä hommia 

hyvässä porukassa ja saada siitä vielä hyvän korvauksen.”
– Eerik