Sorcolor kellarin maalaus
22.12.2022

Sorcolorin asiakkaiden kokemuksia vuodelta 2022

Todella positiivisia asiakaskokemuksia ja arvosteluita sorcolorista tuli tänäkin vuonna suuri määrä. Asiakastyytyväisyys oli jälleen 4,5/5, jota voidaan pitää erinomaisena tuloksena.

Mitä Sorcolor teki vuonna 2022?

Maalasimme vuoden aikana 1845 eri asiakkaan luona. Suurin osa asiakkaistamme oli yksityisiä talonomistajia tai taloyhtiöitä. Lisäksi maalasimme julkisia rakennuksia, yksityisyritysten ja seurakuntien tiloja sekä uudisrakennuksia.

Maalasimme pääasiassa rakennusten ulkoseiniä, sisäseiniä ja kattoja. Lisäksi teimme kattohuoltoja, käsittelimme terasseja ja teimme pieniä pintaremonttitöitä asunnoissa.

Palaute motivoi

Näin vuoden lopulla on kiva katsoa taaksepäin ja nostaa esiin muutamia asiakaspalautteita vuoden varrelta. Asiakaspalaute on meille erittäin tärkeä työkalu onnistumisen seurannassa. Ja tietysti hyvä palaute motivoi työntekijöitä tekemään työnsä vieläkin paremmin ja jaksamaan vaikeiden päivien yli.

Kiitos runsaasta palautteesta, jota olemme vuoden mittaan saaneet. Tässä muutama mukava kokemus suoraan asiakkaiden kirjoittamana.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sorcolorin ammattilaiset puhdistivat, myrkyttivät ja pinnoittivat tiilikattomme pari vuotta sitten. Nyt he tekivät kuntotarkastuskäynnin sekä puhdistivat katon ja rännit. Sen mitä he lupaavat, niin he myös pitävät. After sales toimii! Lämmin suositus.
– Kari Ylönen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Olimme erittäin tyytyväisiä Sorcolorin työn laatuun. Jälki oli tarkkaa ja siistiä.

Lopputarkastus oli hyvä,koska siinä huomattiin yksi katveeseen jäänyt kohta, joka oli jäänyt ilman maalia. Se korjattiin sukkelasti. Kommunikaatio tekijöiden kanssa oli sujuvaa. Kiitos!
– Sirpa Mäki

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
en voi kuin suositella, aikataulut piti juuri siten kuin oli sovittu. Talon julkisivun maalaus on siistiä työtä ja vanha satavuotias taloni on kuin uusi. 😀👏
Kiitos ammattitaitoisille maalareille ja myös työn koordinoijille.
– Martina Uschanow

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Työ tehtiin ammattimaisesti ja urakka valmistui ajallaan. Työnjohto oli aktiivisesti paikalla ja valvoi työn edistymistä. Talo näyttää maalauksen jälkeen uudelta niin kun pitääkin.
– Henri Paasivirta

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
1.5 krs puutalon ulkoverhouksen huoltomaalauksen ulkoistaminen SorColorille oli viisas päätös. Stressi loppui siihen! Kaikki sujui loistavasti hinta- arviosta loppuun asti. Pohjatyöt, suojaus, huolellinen maalaus, telineet, maalit yms . Hinta- laatusuhde kohdallaan ( huom. kotitalousvähennys) . En enää koskaan aio raataa itse ja rasittaa tuttavia tällä, kun ammattilaiset hoitavat homman ensiluokkaisesti!
– Kaarina Kajanne

Kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistykumppaneille kuluneesta vuodesta ja hyvää joulua!

Toivoo Sorcolor Oy:n väki!