KAMPANJA: Hyödynnä Sorcolorin rahoitustarjous Lue lisää

KAMPANJA: Sorcolorin rahoitustarjous Lue lisää

Mistä tunnistaa rehellisen remonttimyyjän?

Mikäli asut omakotitalossa, on ovellesi varmasti tullut ovelta ovelle kiertävät remonttimyyjät. Uutisissakin on nostettu usein esiin joidenkin remonttifirmojen törkeät ylihinnoittelut ja muistisairaiden tai vanhusten hyväksikäyttö remonttien tai muiden ovelta ovelle myytävien palveluiden ja tuotteiden kaupassa. Kyseessä on vitsaus, jonka kitkeminen on ollut hankalaa ja puuttuminen tapauksiin on edelleen vaikeaa. 

Tällainen toimintatapa ei ole yrityksille kestävää, ja se onkin varmasti yksi syy siihen, että tällainen toiminta on onneksi vähentynyt. 

Jos mietit miten tunnistat rehellisen remonttimyyjän ja remontteja myyvän yrityksen, tsekkaa alla oleva lista. 

1. Saat rauhassa pohtia myyjän antamaa tarjousta. 

Jos myyjä painostaa sinua tekemään päätöksen samalta istumalta, ilman että voit miettiä rauhassa tarjousta, tulisi hälytyskellojen soida. Rehellistä kauppaa on se, että asiakkaalla on aikaa pohtia ostoa. On myös tärkeää, että myyjä tekee kirjallisen tarjouksen suullisen sijaan. 

Myyjällä voi olla toki jokin erikoistarjous, joka on voimassa esimerkiksi muutaman päivän. On kuitenkin reilua antaa asiakkaalle aikaa pohtia ostoa itsekseen. Tämä on paljon parempi ja mukavampi vaihtoehto asiakkaalle. 

2. Löydät hinnaston yrityksen nettisivuilta. 

Yhä useammat yritykset kertovat hinnastonsa rehellisesti ja läpinäkyvästi nettisivuillaan. Myös kilpailuttaminen on helpompaa ja tietoa tuotteista ja palveluista löytää yhä helpommin. Ostajan on helpompi arvioida tarjouksen kilpailukykyä, kun tietää paljonko remontin kuuluu oikeasti maksaa. Varmimmin maksat oikean hinnan remontista, jos yrityksen hinnoittelu on kaikkien nähtävillä. 

Sorcolorin nettisivuilla näet esimerkkejä hinnoittelustamme. Lisäksi Sorcolorilta voit tilata asunnon sisämaalauksen, talon ulkomaalauksen, terassin öljyämisen, tiilikaton pinnoituksen ja katon korjauksen suoraan verkkokaupasta. Näin saat tietää palvelun hinnan suoraan kotisohvalta. Näin pyrimme läpinäkyvyyteen. 

3. Luvatut asiat ovat realistisia.

Kun keskustelet myyjän kanssa ja hän tekee sinulle tarjousta, tulisi lupausten olla realistisia.

Joskus jotkut yritykset tuntuvat lupaavan asiakkaalle kuun ja tähdet taivaalta, ja halpa hintakin saa hieraisemaan silmiä. Esimerkiksi talon ulkoverhous tulisi maalata noin 10 vuoden välein. Mikäli myyjä lupaa, että kun he maalaavat talon, maalipinta kestää hyvänä yli 20 vuotta, voit olla varma, ettei se pidä paikkaansa. 

Sorcolorin arvoihin pohjautuu vahvasti se, että meiltä ostaminen on aina vapaaehtoista. Pyrimme aina läpinäkyvyyteen ja rehellisyyteen toiminnassamme. Haluamme toimia remonttialalla johtavana esimerkkinä!

Lataa maksuton opas!

Täytä yhteystietosi niin saat oppaan heti käyttöösi. Oppaan avulla saat:

  • kattavat suositukset ja vinkit, miten voit itse huoltaa talon ulkoverhousta
  • selkeän listan ja ohjeet, jonka avulla tarkistat ulkoverhouksesi kunnon vuosittain
  • tietoa talon maalauksesta

Tilaa maksuton kartoituskäynti alueesi edustajalta!

Selvitämme rakennuksesi tarpeet ja annamme sinulle yksityiskohtaisen katsauksen maalaustyön tarpeellisuudesta, parhaista toteutusvaihtoehdoista ja kustannuksista.

Maksuton kartoituskäynti

Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuojakäytäntömme