KAMPANJA: Hyödynnä Sorcolorin rahoitustarjous Lue lisää

KAMPANJA: Sorcolorin rahoitustarjous Lue lisää

Parhaat kesätyöpaikat jaetaan nyt

Sorcolor kouluttaa tänäkin vuonna paljon uusia maalareita. Kesätyöt ja maalarikoulutukset alkavat maalis-huhtikuussa ja töitä on pääsääntöisesti tarjolla syyskuulle saakka.

Palkkaamme kesäksi suuren joukon kokeneita ammattimaalareita, minkä lisäksi koulutamme tulevan kesän ja tulevien vuosien huipputekijöitä tiimiemme kasvaessa. Aluekohtainen koulutus antaa valmiudet erilaisten ulkoverhoustyyppien maalaamiseen tai kattojen pinnoittamiseen, työmaiden suunnitteluun ja asiakaspalveluun.

Maalauskausi ajoittuu pääosin huhti-syyskuulle, mutta Sorcolorin ympärivuotisen toiminnan ansiosta kyvykkäimpien tekijöiden on mahdollista siirtyä sisämaalareiksi kelien muuttuessa ulkomaalaukselle liian haastaviksi. Ammattilaisten lisäksi koulutamme kesätöissä ulkomaalaukseen koulutettuja ulkomaalareita sisämaalareiksi.

Jos olet kiinnostunut kunnon kesätöistä, tai tiedät lähipiiristäsi kokeneita maalareita tai maalarin työssä kehittymään kiinnostuneita nuoria lupauksia, ota yhteyttä tai vinkkaa tämä osoite: https://haetoihin.sorcolor.fi/jobs/3465063-kesamaalariksi-sorcolorille

Kesätyörekryt ovat auenneet ja haastattelut ovat käynnissä jatkuvasti niin kauan, että kaikki työpaikat on täytetty. Haastetteluihin kutsutaan hakemusten saapumisjärjestyksessä, joten kannattaa olla nopea, parhaat paikat viedään ensimmäisenä.

Huom: Maalarit työskentelevät yleensä pareittain ja vähintään toisella parista täytyy olla ajokortti (B).

Lue myös artikkeli koulutuksen merkityksestä ja toteutuksesta Sorcolorilla: https://sorcolor.fi/2023/05/26/nain-sorcolor-panostaa-tyontekijoiden-kouluttamiseen/

Täältä löydät edellisten vuosien maalareiden kokemuksia Sorcolorista: https://sorcolor.fi/2023/01/23/laittaa-vaan-musat-korville-ja-alkaa-tekeen-niin-unohtaa-ihan-lahtea-kotiin/

Lataa maksuton opas!

Täytä yhteystietosi niin saat oppaan heti käyttöösi. Oppaan avulla saat:

  • kattavat suositukset ja vinkit, miten voit itse huoltaa talon ulkoverhousta
  • selkeän listan ja ohjeet, jonka avulla tarkistat ulkoverhouksesi kunnon vuosittain
  • tietoa talon maalauksesta

Tilaa maksuton kartoituskäynti alueesi edustajalta!

Selvitämme rakennuksesi tarpeet ja annamme sinulle yksityiskohtaisen katsauksen maalaustyön tarpeellisuudesta, parhaista toteutusvaihtoehdoista ja kustannuksista.

Maksuton kartoituskäynti

Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuojakäytäntömme