Pirkanmaalainen Jari valli maalautti talonsa sorcolorilla
11.04.2023

Jari Valli luottaa ammattilaiseen

Tiedolla johtamisen asiantuntija Jari Valli halusi Sorcolorin maalaamaan talonsa katon ja seinät ja oli lopputulokseen erittäin tyytyväinen.

Alla lyhyt tiivistelmä Aamulehdessä julkaistusta artikkelista, sekä linkki alkuperäiseen juttuun.

Nokialainen Valli maalautti talonsa Sorcolorilla, koska halusi tekijäksi hyvämaineisen yrityksen, johon voi luottaa. Myös hintataso oli Jarilla hyvin tiedossa ja Sorcolorin pakettitarjous vakuutti ensi-istumalta. Erityisen tyytyväinen Jari oli talonsa suojaukseen. Erityismaininnan saa myös laatujärjestelmä, jossa työnjohtaja ja työntekijät itse tarkastavat omaa työtään säännöllisesti ja reagoivat nopeasti mahdollisiin puutteisiin tai virheisiin.

Koko artikkelin voit lukea täältä

https://www.aamulehti.fi/mainos/art-2000009498005.html