21.06.2022

Sorcolor Oy vahvistaa hallitusta

Sorcolor Oy:n ylimääräinen yhtiökokous päätti hallituksen kokoonpanoksi viisi jäsentä. Hallituksessa jatkavat Tuomas Soronen ja Samuel Soronen sekä uusina jäseninä Mia Ahlström, Jukka Vasalampi ja Irene Kantor. Sorcolorin strategiana on kasvaa kannattavasti sekä kehittää digitaalisia palveluja toiminnan tehostamiseksi ja asiakaskokemuksen parantamiseksi.

Mia Ahlströmillä on vahva kokemus isojen yritysten liiketoiminnan kasvun ja kehittämisen johtamisesta sekä ihmiskeskeisestä strategiaohjauksesta. Aiemmalla työurallaan Mia on toiminut mm. Ikean Suomen sekä Ikean USA:n varamaajohtajana. Nykyisin Mia toimii yrittäjänä, konsulttina sekä hallitusammattilaisena ja hänellä on kokemusta hallitustyöskentelystä aina start upeista pörssilistattuihin yhtiöihin.

Irene Kantorilla on kattava brändin vahvistamisen sekä monikanavaisen liiketoiminnan markkinoinnin ja viestinnän kokemus. Nykyisin Kantor toimii markkinointi- ja viestintäjohtajana Kojamo Oyj:ssä. Aiemmin hän työskenteli toimitusjohtajana markkinointiviestinnän yhtiöissä konsultoiden kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita eri toimialoilta.

Jukka Vasalampi toimii toimitusjohtajana ja pääomistajana Easoft Group konsernissa, joka kehittää yrityksille CRM, ERP ja sähköistä dokumentointipalvelua. Aikaisemmin Jukka on toiminut Nordic Waterproofing konsernin kehitysjohtajana ja LA-kattohuollon toimitusjohtajana.

“Mia, Jukka ja Irene ovat kasvavan liiketoiminnan, brändin positioinnin ja asiakaskeskeisyyden huippuosaajia. Hallituksen osaamisen kasvamisen myötä saadaan vietyä koko yritystä eteenpäin. Yhtiöllä on hyvä juoksu päällä, on hienoa viedä yritystä ja alaa eteenpäin huikean tiimin kanssa!”, hallituksen puheenjohtaja Samuel Soronen sanoo.

Lisätiedot:
Samuel Soronen
0442192466
[email protected]