KAMPANJA: Hyödynnä Sorcolorin rahoitustarjous Lue lisää

KAMPANJA: Sorcolorin rahoitustarjous Lue lisää

Miksi talon maalaus kannattaa ulkoistaa maalausliikkeelle?

Kesä lähestyy ja mieli alkaa täyttyä keväällä tehtävistä pihatöistä. Luvassa olisi lehtien haravointia, kukkien ja kasvien istuttamista, rikkinäisen aidan korjaamista, terassin öljyämistä ja kaiken kukkuraksi talon maalaus.

Moni näistä töistä on mukavaa ja helppoa puuhaa tehdä itse, mutta talon maalaaminen on usein järkevämpää jättää maalausliikkeen huoleksi. 

Kerromme tässä blogipostauksessa, miksi ulkomaalaukseen ei kannata varata koko omaa kesälomaa, vaan ulkoistaa maalaus suosiolla maalausliikkeelle.

1. Ammattitaito ja kokemus

Talon maalaaminen vaatii enemmän kuin ehkä uskoisikaan. Hommaan ei riitä pelkästään pari purkkia maalia ja pensseli. Maalausliikkeessä maalarit ovat kokeneita ja koulutettuja ja tietävät mitä tekevät.

Maalauksessa on tärkeää hallita oikeat tekniikat ja tietää missä järjestyksessä ja miten työtä tehdään. Maalarit tietävät, miten valmistella pinta oikein, jotta maali tarttuu hyvin ja kestää pitkään. Kun ammattilainen hoitaa homman, voit olla varma, että lopputulos on laadukas ja kestävä. 

2. Ajan ja vaivan säästö

Maalaaminen on aikaa vievä ja fyysisesti raskas työ. Päivätyön jälkeen iltaisin maalaaminen voi käydä nopeasti uuvuttavaksi, kun iltaisin täytyisi myös siivota kotona ja laittaa ruokaa. Myöskään kesäloman viettäminen pensseli kädessä ei kuulosta välttämättä kovin houkuttelevalta.

Jos olet vasta-alkaja tai sinulla ei ole tarvittavia välineitä, projekti voi venyä pitkäksi. Palkattu maalari hoitaa homman tehokkaasti ja nopeasti, jolloin sinä voit nauttia kesälomastasi, vietät sitä sitten padelkentillä, uimarannalla, mökillä tai festareilla. 

3. Oikeiden materiaalien valinta

Maalivalinta voi olla yllättävän monimutkainen asia. Ammattilaiset osaavat valita oikeanlaisen maalin talosi pintaan ja olosuhteisiin. He tietävät, miten eri sääolosuhteet vaikuttavat maalin kuivumiseen ja levittämiseen.

Väärän maalin valinta voi johtaa huonoon lopputulokseen tai jopa siihen, että joudut maalaamaan uudelleen lyhyen ajan sisällä ja huomaat vielä syyslomallakin tai seuraavana kesänä korjailevasi omia virheitä. 

4. Turvallisuus

Maalaustelineet, tikkaat ja korkeat seinät voivat olla vaarallisia paikkoja, varsinkin jos et ole tottunut työskentelemään korkeuksissa. Maalausliikkeet ovat tarkkoja turvallisuudesta, tuntevat turvallisuusmääräykset ja käyttävät oikeita suojavarusteita ja -välineitä. Näin vältetään vaaratilanteet ja loukkaantumiset. 

5. Takuu ja vakuutukset

Kun palkkaat maalausliikkeen, saat myös takuun tehdylle työlle ja käytetyille materiaaleille. Jos esimerkiksi maali alkaa hilseilemään tai irtoamaan lyhyen ajan sisällä, voit ottaa yhteyttä maalausliikkeeseen, ja he korjaavat virheen ilman lisäkuluja.

Meillä Sorcolorilla ulkomaalauksen takuu on 2 vuotta. Lisäksi maalausliikkeillä on yleensä vakuutukset, jotka kattavat mahdolliset vahingot, jotka voivat tapahtua työn aikana. 

Kertauksena

Vaikka oman talon maalaaminen voi tuntua houkuttelevalta ajatukselta säästää rahaa, kannattaa harkita tarkkaan. Maalausliike tuo mukanaan osaamisen, kokemuksen ja varmuuden siitä, että työ tehdään huolellisesti ja laadukkaasti. Lisäksi saat varmuuden siitä, että työ valmistuu nopeasti ja ilman suuria stressitekijöitä. 

Sorcolor on tehnyt maalauksia jo yli 10 vuotta, ja maalattuja kohteita on kertynyt jo yli 13 000.

Voimme siis taata, että tällä kokemuksella talon maalaus sujuu sovitusti alusta loppuun saakka. 

Lataa maksuton opas!

Täytä yhteystietosi niin saat oppaan heti käyttöösi. Oppaan avulla saat:

  • kattavat suositukset ja vinkit, miten voit itse huoltaa talon ulkoverhousta
  • selkeän listan ja ohjeet, jonka avulla tarkistat ulkoverhouksesi kunnon vuosittain
  • tietoa talon maalauksesta

Tilaa maksuton kartoituskäynti alueesi edustajalta!

Selvitämme rakennuksesi tarpeet ja annamme sinulle yksityiskohtaisen katsauksen maalaustyön tarpeellisuudesta, parhaista toteutusvaihtoehdoista ja kustannuksista.

Maksuton kartoituskäynti

Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuojakäytäntömme