Sorcolor Oy Päijät-Häme

Sorcolor Oy maalaa Päijät-Hämeessä pienet ja suuret kohteet sisältä ja ulkoa. Pääpalveluihimme kuuluu julkisivumaalaukset, tiilikaton pinnoitukset ja erilaiset maalaustyöt sisällä.

Pyydä tarjous maalauksesta

Sorcolor Oy hoitaa maalaustyöt Päijät-Hämeessä 8 vuoden kokemuksella. Sorcolor Oy on perheyritys, joka on perustettu vuonna 2013. Yritys on kasvanut huippuorganisaatioksi, joka työllistää sesonkina yli 200 työntekijää.

Maalaustyöt sujuvat osaavilta, iloisilta maalareiltamme. He huolehtivat töiden sujuvuudesta, sinun toiveidesi mukaan siististi ja vaivattomasti!

Sorcolorin palveluihin kuuluvat Päijät-Hämeessä ulko- sekä sisämaalaustyöt. Olemme täyden palvelun maalausliike yksityishenkilöille ja taloyhtiöille. Alta löydät keskeisimmät palvelumme.

Pyydä tarjous tästä

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä arkipäivän sisällä

Arvostelut

Ystävälliset henkilöt ja mukava asioida!

Päijät-Häme

Katonmaalausprojektille annan arvosanan 10. Työmaalla tehtiin juuri niin kuin oli sovittu, työn jälki on siistiä ja kaikki paikat on pidetty puhtaana. Maalari oli korkeatasoinen ammattilainen. Sorcolor vaikuttaa hyvin ammattitaidolla johdettu yritys. Ensi vuonna otamme tarjouksen ulkoseinien maalauksesta.

Päijät-Häme

Työn jälki erinomainen ja tekijät nuoria reippaita naisia. Tiesivät mitä tekivät.

Päijät-Häme

Rajattoman hyvä maalausliike

Olemme Etelä-Suomessa toimiva maalausalan perheyritys. Pääpalveluitamme ovat julkisivumaalaukset, peltikaton maalaukset ja tiilikaton pinnoitukset sekä yksityisille, yrityksille että asunto-osakeyhtiöille. Maalausliikkeemme palvelee maalausurakoiden parissa Päijät-Hämeessä ainakin seuraavilla paikkakunnilla:

Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä

Map of Finland