Tiilikaton pinnoitus

Ammattitaitoisesti tehdyn tiilinkaton pinnoituksen lopputulos kestää pitkään, kun katto huolletaan asianmukaisesti vuosittain.

Pyydä tarjous

Tarvitseeko tiilikatto kotisi päällä pinnoitusta?

Jos et huolla tai puhdista kattoasi säännöllisesti, sammal ja jäkälä voivat vahingoittaa kattoasi ja rakenteitasi.

Kosteuden kerääntyessä tiilien juuriin, niiden kestävyys heikkenee ja koko katon vedenpitävyys on vaarassa. Ilman huoltoa jäänyt katto pitää pahimmassa tapauksessa uusia kokonaan ennen aikojaan.

Sorcolorin tiilikaton pinnoitus- ja huoltopalvelu auttaa pitämään kattosi hyvässä kunnossa vuosiksi eteenpäin. Pyydä tarjous nyt, niin teemme sinulle MAKSUTTOMAN kuntoarvion kotisi katosta. Tarjouspyyntö ei velvoita sinua vielä mihinkään.

Jos kasvava sammal katon päällä huolestuttaa sinua, ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa kattoasi ammattitaidolla.

sorcolor-tiilikaton-pinnoitus
Tilaa maalauspalvelut kätevästi Sorcolorin verkkokaupasta.
Toimme maalausverkkokauppaan helposti tilattavaksi tiilikaton pinnoitukset. Tutustu palveluihin ja tee tilaus!
Siirry verkkokauppaan!

Tiilikaton pinnoitus hinta

Alapuolella on hintaesimerkkejä tiilikaton pinnoituksesta (normaali katon jyrkkyys alle 30 astetta, 2-4 lapetta ).

Hinta sisältää työvaiheet

 1. Tiilikaton pesu
 2. Rikkinäisten tiilten vaihto
 3. Kasvustontorjunta-aineen levitys
 4. Pohjamaalaus
 5. Pintamaalaus

Oman kattosi hintaan voi vaikuttaa lisäksi jonkun verran ( +- 20 %) katon jyrkkyys, lappeiden määrä, seinien suojauksen tarve)

150 m2 3550 €
175 m2 3860 €
200 m2 4180 €
225 m2 4490 €
250 m2 4800 €
275 m2 5120 €
300 m2 5430 €
325 m2 5740 €

Pyydä tarjous tiilikaton pinnoituksesta!

Olemme yhteydessä arkipäivän sisällä

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 128 MB.
   Voit halutessasi liittää tähän kuvia tai muuta sisältöä kohteesta.

  Arvostelut

  4,27

  927 arvostelua

  5 tähteä 255
  4 tähteä 460
  3 tähteä 159
  2 tähteä 36
  1 tähti 26

  Arvosteluiden osa-alueet

  Asioinnin mukavuus
  4.35
  Tiedottaminen
  4.14
  Työnjälki
  4.32
  Aikataulu
  4.29
  Keskiarvo
  4.27
  Sorcolor

  Kaikilta osiltaan mallikkaasti hoidettu tiilikattomme puhdistus- ja maalaustyö. Voin lämpimästi suositella Sorcoloria meille tehdyn urakan perusteella.

  Uusimaa, Tiilikatto
  Sorcolor

  Työt sujuivat myyjän kanssa sovitulla aikataululla, ja katosta tuli kuin uusi jälleen!

  Päijät-Häme, Tiilikatto
  Sorcolor

  Lämmin kiitos! Kattomme on nyt kuin uusi. Näyttää todellakin hyvältä.

  Satakunta, Tiilikatto

  Tiilikatto pestään painepesurilla puhtaaksi, jonka jälkeen katolle tehdään sammaleenestokäsittely. Tiilikatto pohjamaalataan ohennetulla maalilla. Tiilen pintaan saadaan laadukkaalla pohjamaalilla riittävän paksu ja tasaisen värinen pinta. Pohjamaalauksen jälkeen katto pintamaalataan. Pihapiiri suojataan pinnoitustyön aikana huolellisesti, ja loppusiivouksen yhteydessä jätteet huolehditaan asianmukaisesti kierrätykseen.

  Pinnoituksen jälkeen tiilikatto on kuin uusi

  Ammattitaitoisesti tehdyn tiilinkaton pinnoituksen lopputulos kestää pitkään, kun katto huolletaan asianmukaisesti vuosittain. Kysy myös mahdollisuudesta jatkaa viiden vuoden takuuta jopa 10 vuoteen!

  Mitä eroa on tiilikaton maalauksella ja pinnoituksella?

  Termit saattavat aiheuttaa välillä hämmennystä. Tiilikaton pinnoittaminen ja maalaaminen tarkoittavat arkipuheessa käytännössä samaa asiaa. Maalauksella ja pinnoituksella tarkoitetaan yleisesti maalin levittämistä tiilikatolle joko pensselillä tai ruiskulla.

  Tiilikatolle on maalien lisäksi olemassa erilaisia pinnoitteita. Nämä pinnoitteet ovat värittömiä ja kosteutta hylkiviä aineita, joilla tiilien pintaa suojataan.

  Pinnoituksella ja maalauksella tavoitellaan samaa päämäärää: parantaa tiilikaton ulkonäköä ja tarjota lisäsuojaa säätä ja kulumista vastaan. Uusi tiiviimpi pinta on helpompi pitää puhtaana ja sammal tarttuu siihen vähemmän kuin kuluneeseen pintaan.

  Vinkkejä tiilikaton elinkaaren pidentämiseen

  Tiilikaton pitkäikäisyys vaatii jatkuvaa huolenpitoa. Hyvin hoidettu ja asianmukaisesti rakennettu tiilikatto voi kestää jopa 50 vuotta. Säästä rahaa ja vaivaa suurilta kattoremonteilta noudattamalla näitä muutamaa vinkkiä katon huoltoon.

  • Poista talvisin lumi katolta: Kuutiometri luntakin voi painaa jopa 400 kiloa, mikä rasittaa rakenteita ja aiheuttaa turvallisuusriskin. Poista lumi, kun se yltää noin puolen metrin korkeuteen.
  • Tarkista ja puhdista vuosittain: Tarkasta katto vähintään kerran vuodessa. Poista roskat ja sammal. Keväällä lumien sulamisen jälkeen on hyvä aika tehdä vuositarkastus. Kiinnitä huomiota läpivienteihin, jiireihin, aluskatteisiin, sadevesijärjestelmään ja kattoturvatuotteisiin. Sammal on poistettava, koska se imee vettä ja vahingoittaa kattoa. Ole varovainen liikkuessasi katolla ja käytä tarvittaessa turvavaljaita.
  • Vaihda rikkinäiset tiilet: Rikkoutuneet tiilet voivat aiheuttaa vuotoja ja ovat riskitekijä. Vaihda ne pikimmiten ehjiin tiiliin. Jos tiili on vaikea saavuttaa, kannattaa pyytää ammattilaisen apua.
  • Pidennä katon ikää pinnoittamalla: Pinnoitus suojaa kattoa kosteudelta ja estää sammalen kasvun. Uusi pinnoite antaa myös kauniin ilmeen. Pinnoitus kannattaa tehdä yleensä 10-15 vuoden välein, kun alkuperäinen tai aiempi pinnoitus on kulunut pois. Vanha pinnoitus tekee tiilistä huokoisen ja alttiin pakkasrapautumiselle. Tarkasta pinnoituksen kunto noin 1,5 metrin etäisyydeltä, ja jos se on huokoisen näköinen ilman pinnoitetta, huolto on tarpeen.

  Rajattoman hyvä maalausliike

  Olemme Suomessa toimiva maalausalan perheyritys. Pääpalveluitamme ovat sisämaalaukset, talon maalaukset, lattian maalaukset ja tiilikaton pinnoitukset sekä yksityisille, yrityksille että asunto-osakeyhtiöille. Maalausliikkeemme palvelee maalausurakoiden parissa ainakin seuraavilla paikkakunnilla:

  Uusimaa:

  Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti.

  Satakunta:

  Rauma, Pori, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä, Ulvila.

  Varsinais-Suomi:

  Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Oripää, Nousiainen, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa.

  Pirkanmaa:

  Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Lempäälä, Valkeakoski, Akaa, Vesilahti, Hämeenkyrö, Kangasala, Sastamala, Ikaalinen, Orivesi ja Urjala.

  Kanta-Häme:

  Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Ypäjä.

  Päijät-Häme:

  Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä.

  Keski-Suomi:

  Äänekoski, Hankasalmi, Jämsä, Joutsa, Jyväskylä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari

  Pohjois-Savo:

  Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto ja Vieremä

  Pohjanmaa:

  Kaskinen, Korsnäs,Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Laihia, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pedersören, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa, Vöyri

  Keski-Pohjanmaa:

  Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Lestijärvi, Perho, Toholampi, Veteli

  Etelä-Pohjanmaa:

  Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli, Ähtäri

  Pohjois-Pohjanmaa:

  Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Ylivieska

  Kymenlaakso:

  Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää, Virolahti

  Etelä-Savo:

  Enonkoski, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Savonlinna, Sulkava

  Lappi:

  Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki, Ylitornio

  Suomen kartta
  Vaikuttiko hyvältä? Miksi et siis pyytäisi tarjousta?
  Pyydä tarjous