Sorcolor Oy Kanta-Häme

Sorcolor Oy maalaa Kanta-Hämeessä pienet ja suuret kohteet sisältä ja ulkoa. Pääpalveluihimme kuuluu julkisivumaalaukset, tiilikaton pinnoitukset ja erilaiset maalaustyöt sisällä.

Pyydä tarjous maalauksesta

Sorcolor Oy hoitaa maalaustyöt Kanta-Hämeessä 8 vuoden kokemuksella. Sorcolor Oy on perheyritys, joka on perustettu vuonna 2013. Yritys on kasvanut huippuorganisaatioksi, joka työllistää sesonkina yli 200 työntekijää.

Maalaustyöt sujuvat osaavilta, iloisilta maalareiltamme. He huolehtivat töiden sujuvuudesta, sinun toiveidesi mukaan siististi ja vaivattomasti!

Sorcolorin palveluihin kuuluvat Kanta-Hämeessä ulko- sekä sisämaalaustyöt. Olemme täyden palvelun maalausliike yksityishenkilöille ja taloyhtiöille. Alta löydät keskeisimmät palvelumme.

Pyydä tarjous tästä

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä arkipäivän sisällä

Arvostelut

Peltikaton takuuhuolto viimeisteli miellyttävän asiakaskokemuksen. Asiakaspalveluhenkinen kaveri soitti maanantaina ja tiistaina hän jo kurvasi pakettiautolla pihaan. Hän kertoi mitä tekee, tarttui ripeästi toimeen ja hoiti itse huoltotyön että jälkisiivoukset mallikkaasti. 10pistettä ja papukaijamerkki!

Hyvä työnjälki. Kaikki tapahtui sovitusti. Mukavia ja hymyileviä poikia 😊

Yhteistyö Sorcolorin kanssa kaikissa talomme projekteissa on sujunut loistavasti ja ammattitaidolla. Aikataulut on pitäneet ja olemme saaneet selkeät dokumentit tehdyistä töistä. Suosittelen lämpimästi muillekin.