Sorcolor ja kalteva yhdistyvät
09.02.2023

Tiedote: Sorcolor Oy ja kuopiolainen maalausliike Kalteva Oy yhdistyvät

Suomen suurimpiin maalausyrityksiin lukeutuva Sorcolor Oy laajenee Kuopioon ostamalla paikallisen maalausliikkeen Kalteva Oy:n.

 

Raumalta lähtöisin oleva vuonna 2013 kahden veljeksen perustama Sorcolor Oy laajenee Pohjois-Savoon. Sorcolor Oy toimii tällä hetkellä 7 maakunnassa Etelä-Suomesta Keski-Suomeen. Maalausliike Kaltevan omistajat Sauli Kanniainen sekä Iivo Kaipainen siirtyvät kaupan myötä Sorcolor Oy:n osakkaiksi. Kalteva on vuonna 2016 perustettu pohjoissavolainen maalausliike. Yhtiö on tunnettu korkeasta asiakas- ja työntekijätyytyväisyydestään. 

“Kaltevan porukalla on sellainen tekemisen meininki, että on ilo saada tämä porukka osaksi Sorcolorin tarinaa” iloitsee Sorcolorin toimitusjohtaja Jere Koivula.

Kaltevasta tulee 9.2.2023 alkaen osa Sorcolorin kasvutarinaa. Yrityskaupan myötä Sorcolor laajentaa toiminta-aluettaan ja pystyy jatkossa palvelemaan asiakkaita myös Pohjois-Savon alueella. 

Kaltevan hallituksen puheenjohtaja Sauli Kanniainen on tyytyväinen yrityskauppaan: “Suuren pääomistajan ansiosta saamme lisää osaamista ja resursseja asiakkaiden palvelemiseen entistä laadukkaammin ja laajemmalla tuotevalikoimalla”, hän kertoo.

Kaltevan asiakkaille tulee kaupan myötä tarjolle sisämaalauspalvelut. Sorcolor tarjoaa sisämaalauspalveluita yksiöiden maalauksesta porraskäytävien maalauksiin. Esimerkiksi Sorcolorin maalausverkkokauppa on jo toiminnassa Pohjois-Savon alueella. Sorcolorin asiakkaat tulevat jatkossa hyötymään Kaltevan vankasta katto-osaamisesta. Yhdistymisen myötä Sorcolor laajentaa kattojen huoltoa myös pieniin korjauksiin.

Sorcolorin toimitusjohtaja iloitsee uudesta yksiköstä: ”Sorcolorin taustat ovat Raumalla ja olemme ylpeitä juuristamme. Vaikka kasvu on ollut nopeaa, haluamme varmistaa, että laatu ja asiakastyytyväisyys säilyvät. Keskeiset arvomme ovat iloinen maalari ja onnellinen asiakas. Niin kauan kuin työntekijämme ovat meistä ylpeitä, saamme palveltua asiakkaat parhaiten. Tässä pähkinänkuoressa meidän menestysresepti! Toivotamme Saulin ja Iivon lämpimästi tervetulleiksi porukkaamme!”

“Homma pysyy samana kuin tähän mennessä ja Kaltevan maalarit palvelevat jatkossakin savolaisia asiakkaita. Toimivaa reseptiä ei ole tarkoitus muuttaa” Kaltevan toimitusjohtaja Iivo Kaipainen toteaa.

Pohjois-Savon alueella on siis jatkossakin mahdollisuus maalauttaa talonsa iloisilla savolaisilla maalareilla. Sorcolorin asiakkaisiin kuuluvat yksityisasiakkaiden lisäksi taloyhtiöt, rakennusliikkeet, kiinteistösijoitusyhtiöt ja muut yritykset. Tutustu Kaltevan verkkosivuihin www.kalteva.fi

Faktaboksi Kalteva Oy

Liikevaihto: n. 1 milj. € (2022)
Omistus: Iivo Kaipainen ja Sauli Kanniainen
Toiminta-alue: Pohjois-Savo

Faktaboksi Sorcolor Oy

Liikevaihto: n. 12 milj. € (2022)
Omistus: Sorosen veljekset ja pienomistajat
Toiminta-alue:

Jere Koivula, 050 4737458
Sauli Kanniainen, 050 4633885
Iivo Kaipainen (matkoilla)