porraskäytävän maalaus

Porraskäytävän maalaus

Porraskäytävä on taloyhtiön käyntikortti, jonka perusteella taloa arvioidaan. Tyylikkäät yhteiset sisätilat viestivät taloyhtiön olevan hyvässä hoidossa.

Pyydä tarjous
Porraskäytävän maalaus hoituu nykyään viikossa – uusi, selkeä mallimme lupaa epäselvyyksien ja venyvien aikataulujen jäävän historiaan!

Aiemmin porraskäytävien maalausurakoissa on esiintynyt tiettyjä puutteita: aikataulusta ei tiedetä tarkalleen edes aloitusta saati lopetusta, urakasta vastaavan työnjohtajan yhteystietoja ei välttämättä ole saatavilla, ja vastuukysymykset sekä tiedottaminen voivat olla puutteellisia.

Joskus urakkaa myös tehdään sieltä täältä. Yksi mies tasoittaa alimmassa kerroksessa, kun toinen jo maalaa pintamaalia ylimmässä. Epäselvät työvaiheet aiheuttavat kummastusta asukkaissa. Porraskäytävissä kun pitäisi pystyä myös kulkemaan remontin aikana. Asukkailla saattaa olla pitkän remontin aikana myös pelko tavaroiden ja vaatteiden tuhriintumisesta. Lisäksi työvälineiden ja -tarvikkeiden säilyttämisestä ei ole sopimusta taloyhtiön asukkaiden kanssa, vaan välineistö on levällään missä sattuu.

Kehittämämme Porraskäytävän maalaus viikossa -malli on suunniteltu asukkaiden ehdoilla.

Menetelmä on mietitty ja suunniteltu yhdessä erilaisissa kerrostaloissa asuvien ihmisten kanssa niin, että porraskäytävien maalaus sujuisi vaivattomasti ja siististi. Mallin keskiössä on selvät työvaiheet, aktiivinen työnjohto sekä runsas tiedottaminen.

Porraskäytävän maalaus -vaiheet

 

Luvatut asiat pidetään

YH Kodit Oy:n tekninen asiantuntija Ilari Konttinen kertoo Sorcolorin valikoituneen heille sopivaksi urakoitsijaksi, koska arvioitu työaika oli selvästi lyhyempi kuin muilla palveluntarjoajilla.

”Sorcolor suoritti keväällä kohteessamme porraskäytävän seinien sekä yleisten tilojen lattioiden ja seinien maalauksen. Alun perin arvioitu viikon työaika myös toteutui. Työ tehtiin muiltakin osin juuri niin kuin sovittiin, eivätkä asukkaat olleet meihin yhteydessä missään urakan vaiheessa. Tämä oli seurausta hyvästä tiedottamisesta ja ripeästä työskentelystä. Työn jälki oli hyvää ja työskentelyalueet jätettiin puhtaiksi. Kokonaisuutena kaikki sujui vaivatta meidän näkökulmastamme, mikä on onnistuneen urakan merkki”, Konttinen kehuu.

Porraskäytävän tulee kestää elämää

Porraskäytävä on taloyhtiön käyntikortti, jonka perusteella taloa arvioidaan. Tyylikkäät yhteiset sisätilat viestivät taloyhtiön olevan hyvässä hoidossa. Porraskäytävät ovat myös jatkuvasti kovan rasituksen alla. Ravaaminen, muuttokuormien kanto ja rappusissa leikkivät lapset jättävät sinne nopeasti jälkensä. Tuota voi hyvin kutsua elämäksi, sillä sitähän se on.

Perinteisesti porraskäytäviä on kunnostettu linjasaneerauksen yhteydessä. Uudemman rakennuskannan osalta niitä ei kuitenkaan tehdä samalla tavalla, jolloin porraskäytävään ei välttämättä tulla kiinnittämään huomiota.

Moderneilla maaleilla käsitelty porraskäytävä paitsi näyttää viihtyisältä, mutta parantaa myös talon sisäilmaa.

Porraskäytävän uudistaminen koetaan usein epämukavaksi, sillä rapussa kulkeminen hankaloituu urakan ajaksi, ja tuoreen maalin haju voi aiheuttaa osalle asukkaista päänsärkyä. Näihin seikkoihin urakassa ei juuri voi vaikuttaa, mutta monet muut ongelmat porraskäytävän maalaus viikossa -mallimme tulee poistamaan.

Porraskäytävän maalaus viikossa -mallimme suunnitellaan asukkaiden ehdoilla. Urakka tehdään mahdollisimman vaivattomasti, siististi ja runsaan tiedottamisen kera.

Paljonko porraskäytävän maalaus maksaa?

Alla olevalla laskurilla voit laskea hinta-arvion porraskäytävän maalaukselle. Lopullinen hinta määritellään, kun olemme käyneet paikan päällä. Laskurin avulla pääsee kuitenkin kärryille miten paljon rahaa porraskäytävän maalaukseen kannattaa vähintään varata.

Pyydä tarjous tästä

Olemme yhteydessä arkipäivän sisällä

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 128 MB.
   Voit liittää tähän kuvia, valmiin tarjouspyynnön tai muuta sisältöä.

  Rajattoman hyvä maalausliike

  Olemme Suomessa toimiva maalausalan perheyritys. Pääpalveluitamme ovat sisämaalaukset, talon maalaukset, lattian maalaukset ja tiilikaton pinnoitukset sekä yksityisille, yrityksille että asunto-osakeyhtiöille. Maalausliikkeemme palvelee maalausurakoiden parissa ainakin seuraavilla paikkakunnilla:

  Uusimaa:

  Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti.

  Satakunta:

  Rauma, Pori, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä, Ulvila.

  Varsinais-Suomi:

  Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Oripää, Nousiainen, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa.

  Pirkanmaa:

  Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Lempäälä, Valkeakoski, Akaa, Vesilahti, Hämeenkyrö, Kangasala, Sastamala, Ikaalinen, Orivesi ja Urjala.

  Kanta-Häme:

  Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Ypäjä.

  Päijät-Häme:

  Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä.

  Keski-Suomi:

  Äänekoski, Hankasalmi, Jämsä, Joutsa, Jyväskylä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari

  Pohjois-Savo:

  Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto ja Vieremä

  Pohjanmaa:

  Kaskinen, Korsnäs,Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Laihia, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pedersören, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa, Vöyri

  Keski-Pohjanmaa:

  Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Lestijärvi, Perho, Toholampi, Veteli

  Etelä-Pohjanmaa:

  Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli, Ähtäri

  Pohjois-Pohjanmaa:

  Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Ylivieska

  Kymenlaakso:

  Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää, Virolahti

  Etelä-Savo:

  Enonkoski, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Savonlinna, Sulkava

  Lappi:

  Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki, Ylitornio

  Suomen kartta
  Vaikuttaako hyvältä? Miksi et pyytäisi tarjousta jo tänään?
  Pyydä tarjous