Katon maalaus palveluna

Oletko miettinyt kattosi huoltoa tai maalausta? Jos asia on jo pidemmän aikaa ollut mielessä, todennäköisesti on jo aika tehdä asialle jotain.

Katon huollon tai maalauksen voi tehdä itse tai sen voi ostaa palveluna. Seinien maalaukseen verrattuna katon maalaus on haastavampaa ja suurin osa omakotitalojen asukkaista päätyy katon maalauksen ostamiseen palveluna. Tässä muutamia huomioita päätöksenteon tueksi.

Työturvallisuus

Työturvallisuus on suurin tekijä, minkä vuoksi katon huoltotoimenpiteet kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi. Harvalla omakotitalo asujalla löytyy turvaköydet ja -valjaat turvallista katolla liikkumista varten.

Meiltä löytyy asianmukaiset turvavälineet, jolloin katolla työskentely on mahdollisimman turvallista.

Oikeat työvälineet katon maalaukseen

Katolle kertyy vuosien saatossa sammalta ja muuta likaa. Ennen maalausta lika on saatava pois katolta ja normaali painepesuri ei työhön enää riitä. Käytämme pesuun yli 200 bar moottoripesureita, jotta katto saadaan varmasti puhtaaksi ennen maalausta.

Huonosti tehdyt pohjatyöt heikentävät maalin tartuntaa ja maali lähtee irtoamaan pahimmillaan jo muutamassa kuukaudessa.

Helppous

Maalaamme kattosi sillä aikaa, kun sinä olet töissä tai vietät aikaa perheesi kanssa. Sinun tarvitsee vain hyväksyä työ ja maksaa lasku. Sinun ei tarvitse itse selvitellä tuotteita ja työvälineitä, olemme tehneet sen jo puolestasi.

Tuotteet

Sorcolor Oy huoltaa ja maalaa tiilikattoja ja peltikattoja. Alla olevista linkeistä voit katsoa tarkemmin palveluiden sisältöä ja selvittää paljonko sinun kattosi maalaukselle tulisi hintaa.

Pyydä tarjous katon maalauksesta

Olemme yhteydessä arkipäivän sisällä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rajattoman hyvä maalausliike

Olemme Satakunnassa, Varsinais-Suomessa, Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla, Päijät-Hämeessä ja Uudellamaalla toimiva maalausalan perheyritys. Pääpalveluitamme ovat julkisivumaalaukset, peltikaton maalaukset ja tiilikaton pinnoitukset sekä yksityisille, yrityksille että asunto-osakeyhtiöille. Maalausliikkeemme palvelee maalausurakoiden parissa ainakin seuraavilla paikkakunnilla:

Kanta-Häme:

Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Ypäjä.

Satakunta:

Rauma, Pori, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä, Ulvila

Varsinais-Suomi:

Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Oripää, Nousiainen, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa, Nauvo, Korppoo

Uusimaa:

Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti

Pirkanmaa:

Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Lempäälä, Valkeakoski, Akaa, Vesilahti, Hämeenkyrö, Kangasala, Sastamala, Ikaalinen, Orivesi, Iittala ja Urjala

Päijät-Häme:

Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä