Sorcolorin referenssikohteet

Meillä on laaja kokemus taloyhtiöiden julkisivumaalauksista ja kattojen huollosta. Olemme tälle sivulle koonneet referenssejä erillaisista taloyhtiökohteista.

Pyydä tarjous

Julkisivumaalaukset

omenatarha
As Oy Kirkkonummen Omenatarha
Kahdeksan rivitalon muodostama taloyhtiökokonaisuus Kirkkonummella, jossa on 53 asuntoa. Kohteessa maalattiin kaikki puuosat kahteen kertaan ja toteutettiin myös tiilikaton pinnoitus 2020 Sorcolor Oy:n toimesta.
As Oy Jyväskylän Aittovuorentie 25
As Oy Jyväskylän Aittovuorentie
Seitsemän asunnon 1-kerroksinen kaunis rivitalo Jyväskylän Aittovuorenrinteellä. Asuintalon lisäksi maalattiin autokatokset ja roskakatos. Kaikki puuosat huoltomaalattiin kertaalleen Sorcolor Oy:n toimesta 2021.
Saaristokatu 3-17_DJI_0375
As Oy Saaristokatu 2-12
Kesällä 2018 toteutettu kuuden pienkerrostalon julkisivun huoltomaalausurakka Raumalla. Kohteessa tehtiin historiaa kunnioittaen tarvittavat lahokorjaustyöt ja tämän jälkeen talot maalattiin kahteen kertaan Sorcolor Oy:n toimesta.
linnanranta 3 jälkeen
As Oy Hämeenlinnan Linnanranta
Tämä Hämeen Linnan lähistöllä sijaitseva historiallinen ja suojeltu kohde huoltomaalattiin kesällä 2020 Sorcolor Oy:n toimesta. Kahden asuinrakennuksen seinien pinta-alasta yli puolet skrapattiin puupinnalle ja maalattiin suunnitelmien mukaisesti kahteen kertaan. Kohteessa korjattiin ja huoltomaalattiin myös vanhoja ikkunoita.
unnamed2
As Oy Viikonpäivät
Seitsemän asuintalon muodostama taloyhtiökokonaisuus Raumalla. Nämä puuverhotut usean asuinhuoneiston talot huoltomaalattiin 2018 Sorcolor Oy:n toimesta.

Sorcolorin maalaamat taloyhtiökohteet kartalla

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä arkipäivän sisällä
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. file size: 128 MB.
   Voit halutessasi liittää tähän kuvia tai muuta sisältöä kohteesta.

  4,27

  927 arvostelua

  5 tähteä 255
  4 tähteä 460
  3 tähteä 159
  2 tähteä 36
  1 tähti 26

  Arvosteluiden osa-alueet

  Asioinnin mukavuus
  4.35
  Tiedottaminen
  4.14
  Työnjälki
  4.32
  Aikataulu
  4.29
  Keskiarvo
  4.27
  Sorcolor

  Asiakaspalvelu, työn jälki

  Uusimaa, Taloyhtiö
  Sorcolor

  Maalariryhmä oli todella hyvä, ystävällinen ja teki hyvää jälkeä, mutta aloitusajankohta viivästyi kuukaudella. Tilaajaa olisi voinut infota aikataulusta, jottei olisi tarvinnut useampaan kertaan kysellä.

  Uusimaa, Taloyhtiö
  Sorcolor

  Työnjohtajien ja erityisesti Selinan kommunikointi oli hyvää ja aktiivista. WhatsApp-ryhmän perustaminen oli tärkeä asia viestinnän onnistumisen kannalta.

  Uusimaa, Taloyhtiö