KAMPANJA: Arvomme ilmaisen maalauksen toukokuussa. Lue lisää

Arvomme ilmaisen maalauksen. Lue lisää

Voita ilmainen talon maalaus!

Arvomme asiakkaidemme kesken ilmaisen talon maalauksen kesälle 2024. Kampanja-aika 1.-31.5.2024. Arvonta suoritetaan 3.6.2024. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Onko tämä joku vitsi?

Jokainen maalauslahjakorttiarvonnan voittanut on ensimmäisessä puhelussa luullut kyseessä olevan vitsi tai kepponen. “Enhän minä mitään ikinä voita”, he sanovat, mutta epäusko vaihtuu riemuun viimeistään kun lahjakortti kiikutetaan ovelle ja asia on mustana valkoisella. Aina se voitto jonkun kohdalle osuu, oletko se tällä kertaa sinä?

Sorcolorin historian ensimmäinen täysin ilmaisen maalaustyön arvonta on käynnissä. Arvonnan tarkemmat säännöt ja osallistumisohjeet löytyvät kampanjasivulta.

Katso tästä viime kevään arvonnan voittajan tunnelmat.

Miksi arvomme ilmaisen maalaustyön?

No tietysti siksi, että arvonta on jokaiselle siihen osallistuvalle loistava syy ottaa vihdoin talon maalautus työpöydälle, minkä ansiosta me saamme lisää asiakkaita. Aiemmin olemme arponeet samasta syystä maalauslahjakortteja. Lahjakorttien arvonta on osoittautunut erittäin tykätyksi asiakkaiden keskuudessa ja nyt päätimme tehdä koko talon maalauksen ilmaiseksi. Tyypillinen omakotitalon maalaus maksaa 3000-12 000 euroa, joten maalauksen arvo on merkittävä. Linnojen ja kyläkoulujen omistajille sanottakoon kuitenkin, että yläraja on 20 000€, alaraja on 3000€.

Arvonta kuvastaa myös hyvin Sorcolorin arvoja ja toimintamallia. Haluamme aina tehdä asiat niin, että lopputulos on hyvän maalipinnan lisäksi iloinen ja meitä eteenpäin suositteleva asiakas. Ilmaisen maalauksen voittajan ilo johtuu toki myös siitä, että työ tehdään ilmaiseksi, mutta iloinen ja positiivinen henki leviää myös muualle.

Ehdot ja rajoitteet

Kyllä me teemme täysin ilmaiseksi talosi maalauksen töineen tarvikkeineen. Onhan tämä niin hyvä tarjous, että joku koira täytyy olla haudattuna. No joo, se on toki tuurista kiinni osuuko voitto kohdallesi, mutta arvontaan odotetaan noin 350 osallistujaa, joten mahdollisuus on melko suuri.

Ja toki haluamme hyödyntää arvonnan voittajan työmaata kuten muitakin referenssikohteitamme. Eli talo kuvataan ennen ja jälkeen maalaustyön. Myös maalauksen aikana tallennetaan videoita ja valokuvia markkinointikäyttöön. Olisi myös hienoa saada arvonnan voittajan kommentit videolle, mutta se ei luonnollisestikaan ole edellytys arvontaan osallistumiselle.

Ota ensimmäinen askel kohti arvontaan osallistumista

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella  viimeistään tiistaina 28.5.2024. Osallistut arvontaan tilaamalla maalaustyön Sorcolorilta toukokuun aikana.

Aikaa jäljellä tarjouksen pyytämiseen:

PV
H
MIN
S

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä arkipäivän kuluessa.

Tarjouspyyntö