18.09.2018

Sorcolorin ja Sutivan toiminnot yhdistyvät

Sorcolor Oy on ostanut Sutiva Oy:n liiketoiminnan 18.09.2018. Kaupan myötä Sutiva Oy:n liiketoiminta siirtyy kokonaisuudessaan Sorcolor Oy:lle.

Sutisen veljesten Konstan ja Eetun vuonna 2015 perustama Sutiva Oy on ulkomaalauksiin keskittyvä kannattava maalausalan yritys, jonka liikevaihto kuluvana tilikautena on n. 1,2 miljoonaa euroa.

“Sutivan kasvun hidasteena on ollut ympärivuotisen liiketoiminnan kehittäminen. Sorcolorin ja Sutivan tarinoiden yhdistymisen myötä pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme ympärivuotisesti kaikki maalauspalvelut, niin sisällä kuin ulkona, laadukkaasti yhden katon alta. Sorcolor on jo vuosia näyttänyt maalausalalla esimerkkiä asiakkaan tuomisessa palvelun keskiöön, johon Sutivankin liiketoiminta on alusta asti perustunut”, toteaa Sutiva Oy:n toimitusjohtaja Eetu Sutinen.

Sorcolor Oy jatkaa vahvaa kasvuaan Suomen suurimpana ulkomaalausten toimittajana. Sorcolorin kuluvan tilikauden liikevaihto on n. 5,5 miljoonaa euroa.

“Pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme paremmin ympäri vuoden laajemmalla alueella kodin ja erilaisten kiinteistöjen maalaustarpeissa. Haluamme jatkossakin vaalia Sutivan ja Sorcolorin korkeaa asiakastyytyväisyyttä, joka on saatu aikaiseksi huolellisesti suunnitellulla palvelukonseptilla, sekä iloisella ja ahkeralla suhtautumisella työntekoon,” Sorcolorin toimitusjohtaja Tuomas Soronen kertoo.

“Seuraavan sesongin aikana työllistämme yli 200 työntekijää ja tavoitteemme on olla maalausalan suurin toimija vuoteen 2022 mennessä. Sutivan liiketoiminnan osto on merkittävä palanen matkalla tavoitteeseemme. Jatkossa tulemme kasvamaan sekä orgaanisesti että mahdollisin yritysostoin.”

Lisätietoja:

Tuomas Soronen Toimitusjohtaja 044 350 3929
Samuel Soronen Hallituksen puheenjohtaja 0442192466