KAMPANJA: Hyödynnä Sorcolorin rahoitustarjous Lue lisää

KAMPANJA: Sorcolorin rahoitustarjous Lue lisää

Miksi ihmeessä tarjoamme ilmaisen kuntokartoituksen ja kuntoraportin?

Olet varmasti nähnyt mainoksia, jossa tarjotaan ilmaista kuntoraporttia omakotitalosi seinien kunnosta. Saatat miettiä, miksi ihmeessä tällaista tarjotaan ja mikä on motiivina tälle palvelulle. Käydään läpi, miksi teemme kuntoraportin sinulle ilmaiseksi ja mitä hyötyä siitä voi olla juuri sinulle. 

Miksi ILMAINEN kuntoraportti?

Usein asiakkailla on ensimmäisenä mielessä, että tässä täytyy olla jokin koira haudattuna kun yritys tarjoaa jotakin ilmaiseksi.

Mutta ei syytä paniikkiin. Syy ilmaiseen kuntoraporttiin on varsin yksinkertainen: asiakkaamme haluavat tietää, missä kunnossa heidän talonsa ovat. Tiedon saatuaan monet tilaavat jonkinlaisen maalaustyön tai ulkoverhouksen korjauksen. 

Normaalisti tällainen kartoitus maksaa melko paljon. Teemme Sorcolorilla raportin ILMAISEKSI, koska tiedämme, että se lisää kysyntää maalaus- ja korjausmarkkinoilla ja silloin myös me saamme mahdollisesti enemmän asiakkaita.

Uskomme vilpittömästi siihen, että palvelemalla asiakkaita hyvin ILMAISEKSI, he myös haluavat ostaa meiltä palveluita ja kertovat meistä mielellään hyvää myös tuttavilleen. 

Kuntoraportin hyödyt

Asiakkaana saatat pohtia, mitä hyötyä sinä saat kuntoraportista. Voit huoletta muistaa, että kuntoraportin tilaaminen ei sido mihinkään ja myyjämme aina kunnioittavat tätä.

Halutessasi voimme kuitenkin antaa raportin pohjalta tarjouksen ulkoverhouksen kunnostamisesta. 

Mutta miksi kannattaa tilata tämä ilmainen raportti? Tässä muutamia hyötyjä:

1. Säästät rahaa

Kuntoraportin avulla tiedät, mitä ulkoverhoukselle kannattaa tehdä. Näin vältyt turhilta remonteilta ja teet oikeat toimenpiteet oikeaan aikaan.

2. Helpotat remontin tekijän työtä

Jos talo tarvitsee maalausta tai ulkoverhouksen kunnostusta, tietää remontin tekijä heti kuntoraportin nähtyään, mitä tarvitaan.

3. Ymmärrät talosi kunnon paremmin

Monet suurimmat ongelmat eivät näy päällepäin. Kuntoraportti sisältää tärkeää tietoa mahdollisista ongelmista ja selvittää, miksi ne kannattaa korjata.

4. Suunnittelet kunnostuksen tarkasti

Kuntoraportissa esitetään suositellut toimenpiteet ja valtakunnalliset kunnostussuositukset, jotta voit suunnitella korjaustyöt tarkasti.

5. Edistät talosi myyntiä

Jos olet myymässä taloasi, ilmainen kuntoraportti helpottaa uuden omistajan ostopäätöstä ja talon hinnoittelua.

6. Saat tarjouksen kunnostuksesta

Jos kuntoraportin perusteella talosi kaipaa kipeästi kunnostusta, saat meiltä myös edullisen tarjouksen kunnostustyöstä.

Jos siis mielessäsi pyörii, missä kunnossa talosi seinät ovat ja pitäisikö ne jossain vaiheessa maalata, varaa meiltä ilmainen kuntokartoitus, ja saat laajan kuntoraportin omaan käyttöösi.

Varaa ilmainen kuntoraportti täältä!

Lataa maksuton opas!

Täytä yhteystietosi niin saat oppaan heti käyttöösi. Oppaan avulla saat:

  • kattavat suositukset ja vinkit, miten voit itse huoltaa talon ulkoverhousta
  • selkeän listan ja ohjeet, jonka avulla tarkistat ulkoverhouksesi kunnon vuosittain
  • tietoa talon maalauksesta

Tilaa maksuton kartoituskäynti alueesi edustajalta!

Selvitämme rakennuksesi tarpeet ja annamme sinulle yksityiskohtaisen katsauksen maalaustyön tarpeellisuudesta, parhaista toteutusvaihtoehdoista ja kustannuksista.

Maksuton kartoituskäynti

Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuojakäytäntömme