17.10.2021

Kesätöistä menestynyt miljoonabisnes – Lue Sorcolorin huikea menestystarina HS visiosta!

Sorcolorin tarina alkoi parikymmentä vuotta sitten Haapavedeltä. Tuolloin tuskin kukaan olisi voinut olettaa että kesätöistämme tulisi miljoonabisnes. Niin kuitenkin tapahtui. Kasvu on ollut huimaa, takana tuhansia maalausprojekteja ja tyytyväisiä asiakkaita. Toimintaa on kuudessa eri maakunnassa. Työtekijöitä on yli 200 ja takana kaksi yritysostoa. Sorcolorin kasvun salaisuus on haave uudistaa maalausala. Visiomme on tehdä maalaustyön ostaminen sinulle, eli asiakkaalle mahdollisimman helpoksi.

Selkeä hinnoittelu, iloinen maalari ja tyytyväinen asiakas.

Keskeisiä toimintamme periaatteita on läpinäkyvyys, kuin myös asiakas- ja työntekijätyytyväisyys. Hinnat ovat selvästi esillä nettisivuillemme. Tällainen läpinäkyvyys ei ole yleistä rakennus- ja remontointialalla.

Asiakkaidemme palaute on meille tärkeää. Palautteet ja arvostelut ohjaa toimintaamme. Jos virheitä sattuu, niistä otetaan oppia. Myös Sorcolorin työntekijällä on hyvä olla töissä, ja se useasti välittyy asiakkaallekin. Tuhannet kodit saavat ylleen laadukkaan uuden maalipinnan. Kiitos meidän tyytyväisten, osaavien ja ahkerien työntekijöiden!

Visiona pörssi ja listautuminen.

Seuraavat kasvuaskeleet Sorcolorin menestystarinassa on jo otettu. Uudeksi toimitusjohtajaksi valittiin Varsinais-Suomen yksikön päällikkö Jere Koivula. Tavoitteena on kova kasvu. Toimintamme keskiössä tulee kuitenkin edelleenkin olemaan tyytyväiset asiakkaat ja työntekijät. Siksi pörssissä oleminen kehittäisi toimintaamme suuresti. Se ohjaisi kaikkea tekemisestä myynnistä, tuotantoon, viestintään kuin henkilöstöhallintoonkin. Haluaisimme myös tarjota sidosryhmillemme mahdollisuuden olla osa kasvutarinaamme.

Haemme pörsistä kasvurahaa digitaalisten palveluiden ja alustojen kehittämiseen. Haluamme, että asiakas voisi jatkossa ostaa tarvitsemansa maalauspalvelun suoraan verkosta. Yhdellä kertaa, ilman turhia välikäsiä ja urakkatarjouksia. Alustatalous voisi tuoda ratkaisuja myös rekrytoinnin ongelmiin. Tarkoitus olisi yhdistää luotettavat työntekijät ja laadukas tuotanto. Haluamme jatkossa tarjota työnhakijoille mahdollisuuden tehdä töitä yrittäjämäisesti alustamme kautta.

 

Lue koko HS-vision artikkeli täältä.