Tiilikaton pesu ja puhdistus

Tiilikaton pesu ja puhdistus

Tiilikaton pinta puhdistetaan ensin huolellisesti sammaleesta, jäkälästä, hiekasta ja muusta liasta ja kasvustosta. Rikkoontuneet tiilet vaihdetaan uusiin jonka jälkeen katolle tehdään torjunta-ainekäsittely, joka poistaa kasvustojen juuret ja estää niiden kasvamisen 5-10 vuodeksi eteenpäin.

Jos haluaisit pitää katostasi huolen edullisemmin, tutustu suosittuun Kattoremontin Tappajaan tästä!

Paljonko tiilikaton pesu maksaa?

Teemme tiilikaton puhdistusta kolmella eri tavalla, tarpeesta riippuen.

  1. Sammaleenestokäsittely; tiilikatolle levitetään sammaleenestoaine, joka tappaa sammalkasvuston ja sammal tulee hiljalleen sateiden mukana itsestään alas.
  2. Harjaus ja sammaleenestokäsittely; tiilikatolta harjataan irtoroska pois ennen sammaleenestokäsittelyä. Tämä sopii esimerkiksi loivemmalle katolle, josta sammal ja muu roska ei tule sateiden mukana alas.
  3. Korkeapainepesu ja sammaleenestokäsittely; tiilikatto pestään painepesurilla puhtaaksi ennen sammaleenestokäsittelyä. Tämä vaihtoehto kuluttaa tiilen pintaa, voidaan tehdä jos suunnitelmissa on pinnoitus lähitulevaisuudessa.

Vaihtoehto numero 2 on näistä suosituin, joten alla näkyvät hinnat koskevat sitä. Vaihtoehto 1 on hieman halvempi (3€/m2) ja vaihtoehto 3 hieman kalliimpi (7€/m2)

ps. ostaessasi meiltä tiilikaton pinnoituksen, vaihtoehto 3 mukainen pesu ja sammaleenestokäsittely sisältyy aina hintaan!

150 m2 750 €
200 m2 1000 €
225 m2 1150 €
250 m2 1250 €
275 m2 1375 €
300 m2 1500 €

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä arkipäivän sisällä
Vaikuttiko hyvältä? Miksi et siis pyytäisi tarjousta?
Pyydä tarjous