Peltikaton maalaus


1. Peltikatto ja vesikourut pestään korkeapaineella ja peltipesuaineella

Katon pesu on ​peltikaton maalauksen ​​tärkeimpiä työvaiheita. Koko peltikatto pestään harjaamalla peltipesuaineella, jolloin epäpuhtaudet irtoavat pelti- ja maalipinnoilta. Lopuksi peltikatto huuhdellaan huolellisesti korkeapaineella.

2. Ruoste ja hilseilevä maali poistetaan mekaanisesti teräsharjalla

Jos peltikaton vanha maali hilseilee tai on muuten paikoittain heikosti kiinni, irtonainen maali ja ruoste poistetaan mekaanisesti teräsharjalla.

3. Paljaat peltipinnat pohjamaalataan

Pestyt ja puhdistetut paljaat peltipinnat suojataan välittömästi pohjamaalilla. Oikea ajoitus on tärkeää! Peltipintojen pohjamaali sisältää ruosteenestopigmenttiä, joka estää tehokkaasti katon ruostumisen ja antaa hyvän suojan korroosiota vastaan. Pohjamaali myös varmistaa pintamaalin tarttumisen.

4. Peltikaton pintamaalaus

Peltikaton pintamaalaus suoritetaan vesiohenteisia maaleja käytettäessä ruiskumaalauksella. Kemiallisen kiinnittymisen ansiosta maalaustekniikalla ei ole vaikutusta maalin tartuntaan. Pintamaalauksella saadaan tasainen, kestävä ja saumaton maalipinta, joka on teknisesti toimiva ja ilo silmälle.

Paljonko peltikaton maalaus maksaa?

Peltikaton maalauksen hinta muodostuu pääasiassa kolmesta tekijästä:
-Peltikaton pinta-ala
-Pohjatöiden määrä; Onko katolla ruostetta?
-Katon jyrkkyys; Onko katolla helppo liikkua vai tarvitaanko työhön esimerkiksi nostinta?

Alla oleva laskuri ottaa nämä tekijät huomioon ja naputtelemalla siihen oman peltikattosi tiedot, saat melko tarkan arvion siitä paljonko peltikaton maalauksen hinta on.

Täytä yhteystietosi alle ja olemme yhteydessä 24 tunnin sisällä.

Pyydä tarjous peltikaton maalauksesta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rajattoman hyvä maalausliike

Olemme Satakunnassa, Varsinais-Suomessa, Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla, Päijät-Hämeessä ja Uudellamaalla toimiva maalausalan perheyritys. Pääpalveluitamme ovat julkisivumaalaukset, peltikaton maalaukset ja tiilikaton pinnoitukset sekä yksityisille, yrityksille että asunto-osakeyhtiöille. Maalausliikkeemme palvelee maalausurakoiden parissa ainakin seuraavilla paikkakunnilla:

Kanta-Häme:

Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Ypäjä.

Satakunta:

Rauma, Pori, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä, Ulvila

Varsinais-Suomi:

Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Oripää, Nousiainen, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa, Nauvo, Korppoo

Uusimaa:

Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti

Pirkanmaa:

Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi, Lempäälä, Valkeakoski, Akaa, Vesilahti, Hämeenkyrö, Kangasala, Sastamala, Ikaalinen, Orivesi, Iittala ja Urjala

Päijät-Häme:

Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä