Porraskäytävän maalaus yhdessä päivässä?

Houkutteleeko taloyhtiösi porraskäytävä astumaan sisälle? Ovatko seinät pinttyneet ja likaiset? Ahdistaako maalaustyön aiheuttama käyttökatkos? Paljonko porraskäytävän maalaus maksaa?

Taloyhtiölle ja isännöitsijälle remonttityöt tarkoittavat aina työtä, vaivaa ja rahanmenoa. Olemmekin miettineet, kuinka voisimme minimoida remontista aiheutuvan vaivan taloyhtiön asukkaille, helpottaa isännöitsijän työtä sekä toteuttaa kokonaisuus kohtuullisilla kustannuksilla?

Porraskäytävä uuteen maaliin päivässä!

Vastauksena tähän on Porraskäytävä päivässä -toimintamalli. Sorcolor Oy toteuttaa porraskäytävän maalauksen yhden työpäivän aikana. Valmistelevat työt voidaan toteuttaa edeltävinä päivinä niin, että todellista haittaa tai riskiä maalin tarttumisesta asukkaan vaatteisiin aiheutuu vain yhden maalauspäivän aikana.

Porraskäytävän maalaus kustannustehokkaasti

Sorcolor Oy ei ole halvin maalaustöitä tarjoava yritys, mutta on kokonaistaloudellisesti edullisin yritys. Vaikka tiedottaminen ja asioiden valmistelu viekin aikaa itse maalaustyöltä, niin on selvää, että kun kokonaisprosessi asukkaan, isännöitsijän ja hallituksen kannalta sujuu jouhevasti ja ammattimaisesti, säästö syntyy siitä, että kaikki osapuolet voivat keskittyä omaan työhönsä, eikä esimerkiksi tiedottaminen jää vain hallituksen tai isännöitsijän vastuulle.

Porraskäytävä päivässä -toimintamalli pähkinänkuoressa

Sorcolor

Sorcolor Oy on tunnettu kattojen ja julkisivujen maalarina, nyt ulkopuolen maalaustöiden lisäksi toteutamme asunnon sisäpuolisia huoltomaalaustöitä, niin yksityisille kuin taloyhtiöillekin. Sorcolor Oy haluaa olla maalausalan edelläkävijäyritys. Meille se tarkoittaa pyyteetöntä työtä, ajatuksia ja omistautumista alalle!

Sorcolorin ammattilaiset tekevät sitovan maalaustarjouksen aina tarjousta pyydettäessä!