Kiitos tarjouspyynnöstä!

Olemme sinuun yhteydessä vuorokauden sisällä!

Kiitos tarjouspyynnöstä.

 

Myyjä soittaa sinulle vuorokauden sisällä. Hän sopii tapaamisen kanssanne kohteeseen. Haluamme nähdä työstettävät seinät tai katot omin silmin, jotta voimme antaa euron tarkan hinnan koko urakasta. Lisäksi pystymme selvittämään työn onnistumisen kannalta merkittävät asiat.

 

Tarjouspyyntö ei sido sinua kauppaan ja kauppaa ei tarvitse tehdä heti. Kokemuksemme mukaan kuitenkin parhaiten onnistuvat ne maalausprojektit, jossa molemmat osapuolet ovat olleet suunnittelemassa projektia alusta alkaen. Näin tiedon kulkemisessa ei ole ylimääräisiä välikäsiä. Siksi toivomme kaikkia osapuolia tapaamiseen, jos se vain suinkin on mahdollista.

 

Tutustu tästä Sorcolorin asiakaskokemuksiin!

Luotettava ja joustava maalausfirma. Työn jälki hieno ja laadukas.

Paljon olen tehnyt ja teetättänyt eri sortin remontteja, kaikissa maalaus on ollut osana kokonaisuutta. Tämän ensimmäisen Sorcolor kokemuksen jälkeen ei tule enää mikään muu kuin Sorcolor-ratkaisu kysymykseen. Kaikki sujui ensiluokkaisen ammattitaitoisesti sekä myös nopeammin ja edullisemmin kun oli osannut kuvitellakkaan. Suuret kiitokset sekä myyjälle ja ennekaikkea tekijöille!

Oli ammattimiehet asialla

Tutustu täältä muihin Sorcolorin palveluihin!

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä arkipäivän sisällä
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. file size: 128 MB.
      Voit halutessasi liittää tähän kuvia tai muuta sisältöä kohteesta.