Kattoremontin Tappaja – säännöllinen kattohuolto

Esittelyssä uusi Sorcolor Kattoremontin Tappaja

”Näin säästät omakotitalon katossa jopa 30 000 €!”

Talon katto on vähän kuin hampaasi suussa. Fiksuna ihmisenä peset ne aamuin illoin, ja tarkistutat ne myös säännöllisesti.

Melko usein ihmiset eivät pidä katosta huolta ollenkaan. Se päätyy remontoitavaksi 20-25 päästä. Katto on voinut vuotaa vähän sieltä täältä, mutta suurempaa vahinkoa ei ole päässyt tapahtumaan. Miksi? Koska rakenteet ovat yleensä hyvin tuulettuvat ja rakenteisiin valunut vesi on päässyt kuivumaan. Malli on suhteellisen toimiva, mutta tavattoman kallis.

Osa huolehtii katostaan paremmin. Katto maalataan ainakin kerran, mutta yleensä myöhässä. Maalauksen jälkeen kattoa putsataillaan silloin tällöin. Mutta ruuveja ei vaihdeta koskaan ja läpivientien tiiveyskin on arvausten varassa. Sen jälkeen odotellaan kunnes katto on täyttänyt tehtävänsä ja koittaa jälleen kattoremontin aika.  Yleensä aikaa menee 30-40 vuotta. Tämä tyyli on halvempi kuin edellinen. Katto näyttää kuitenkin vain välillä siistilt.  Asukkaalla ei ole täyttä varmuutta, hoitaako katto pääasiallista tehtäväänsä, eli pitää veden pois välipohjasta. 

Sorcolor Kattoremontin Tappaja ™ on sopimus, jossa kattohuolto toteutetaan huolellisesti joka vuosi. Sen lisäksi maalaukset tehdään oikea-aikaisesti. Ei liian aikaisin, jotta rahasi eivät mene hukkaan. Ei liian myöhään, jotta katto pysyy oikeasti hyvänä.

Näin kattoremontin tarve poistuu kokonaan!

Kattoremontin Tappaja maksaa keskimäärin 400-600 euroa. Sen lisäksi maksat vain maalauksista, jotka maksavat puolet vähemmän kuin normaalisti.

Talon alkuperäinen katto on parhaimmillaan kunnossa vielä 100 vuoden päästäkin, kun: 

 1. Aluskate pidetään ehjänä
 2. Rakenteet tuulettuvat ja ovat ehjät
 3. Katemateriaali on aina hyvässä maalissa
 4. Katto pidetään siistinä ja puhtaana
 5. Rikkoontuneet tiilet vaihdetaan uusiin (tiilikatto)
 6. Ruosteiset ja katkenneet ruuvit vaihdetaan uusiin (peltikatto)

Katto ennen ja jälkeen vuosihuollon

Jos et aio asua talossasi 50 vuotta, mahd0llinen talon myynti myöhemmin on helppoa, kun katon vuotuisesta kunnosta ja sadevesien ohjauksista on esittää dokumentit pelkkien vakuuttelujen sijasta.

Minkälaiselle katolle Kattoremontin Tappaja ™  sopii:

 • Tiilikatolle
 • Peltikatolle
 • Huollettu viimeksi alle 5 vuotta sitten

Minkälaiselle katolle Kattoremontin Tappaja ™ ei sovi:

 • Mineriittikatolle ja huopakatolle (kysy lisätietoja)
 • Ruostumaan päässeelle peltikatolle
 • Rapautuneelle tai huoltamattomalle tiilikatolle

Katso mitä Ritva ja Kaarlo Päivinen kertovat Kattoremontin Tappajasta: 

“Kattomaalauksen jälkeen sovimme vuotuisista huoltotarkastuksista. Tarkastus on pitänyt meidät rauhallisena kun yllätyksiä ei pääse tapahtumaan. Samaan firmaan luottaen olemme teettäneet myöskin talomme ulkomaalauksen. Jos huomautettavaa on syntynyt, Sorcolor on hoitanut korjaukset.“

Jari Parantainen kertoo kokemuksistaan näin: 

“Pidän huolenpitosopimusta järkevänä investointina. Muutama satanen vuodessa tuntuu aika kohtuulliselta hinnalta, jos vältän sen avulla kymppitonnien hintaisen rempan. Sitä paitsi niistä satasistakin saan vielä kotitalousvähennyksen. Ja lopulta tietysti maksan mielenrauhasta. En joudu pohtimaan, pysyvätkö välipohjan villat kuivina sittenkin, kun taas seuraavat syyssateet alkavat.”

Jos katon pitäminen jatkuvasti kunnossa kuulostaa  sinusta järkevältä, seuraava askel on pyytää tarjous oman kattosi Kattoremontin Tappajasta alapuolen lomakkeella.

Terveisin, Miika

PS. Mikäli herää kysymyksiä, voit lähettää minulle sähköpostia [email protected]

Katon kuntoarvio

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.