Arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt

Sorcolor Oy arpoo kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken 2 500 € maalauslahjakortin.

 1. Arvonnan järjestäjät: Sorcolor Oy, Y-tunnus 2557889-6 ,Takoraudantie 2, 00700 Helsinki
 2. Arvontaan osallistuvat kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, jotka ovat osallistuneet arvontaan 29.2.2024 mennessä.
 3. Arvonta ja lahjakortti ovat voimassa maalauksiin Uudenmaan, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Satakunnan, Varsinais-Suomen, Keski-Suomen, Pohjanmaan, Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueella.
 4. Osallistumisoikeutta ei ole Sorcolor Oy työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, tai muilla tahoilla, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
 5. Arvonnan kohteena on 2 500 € maalauslahjakortti.
 6. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.
 7. Arvonta suoritetaan 29.2.2024
 8. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti
 9. Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailun voittajan nimi ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 10. Arvonnan järjestäjä voi halutessaan käyttää voittajan kommentteja, haastattelua, valokuvia ja videoita markkinointitarkoituksiin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta maantieteellisesti ja ajallisesti rajoittamattoman ajan.
 11. Mikäli voittaja ei voi syystä tai toisesta suostua kohtiin 9 ja 10, järjestäjällä on oikeus arpoa voittaja uudestaan.
 12. Järjestäjä maksaa mahdolliset arpajaisverot.
 13. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
 14. Erityisesti huomioitavaa on myös se, että arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.