Iloinen somevaikuttaja tilasi jo kolmannen kerran Sorcolorilta maalauksen
30.05.2023

Voiko maalausliikkeellä olla kanta-asiakkaita? Katso video!

Nokialainen somevaikuttaja Elisa Luomaranta otti meihin jokin aika sitten yhteyttä ja kertoi olevansa äärimmäisen tyytyväinen kahteen Sorcolorin aikaisemmin toteuttamaan maalaustyöhön ja niin teimme jälleen sopimuksen uudesta maalaustyöstä.

Sorcolor maalasi Luomarannan suvun kesäpaikan Naantalissa vuosia sitten. Tästä jääneen mukavan kokemuksen perusteella hän päätti tilata myös oman kotinsa ulkomaalauksen Sorcolorilta muutama vuosi myöhemmin. Eikä siinä vielä kaikki. Myös Luomarannan naapuri päätti tilata Sorcolorin maalaamaan talonsa.

Näistä kolmesta maalausurakasta on kulunut aikaa, mutta maali pysyy seinissä ja näyttää hyvältä edelleen. Tyytyväiset asiakkaat ovat maalausliikkeen elinehto. Iso osa Sorcolorin asiakkaista on kuullut onnistuneesta maalauksesta joltain tuttavaltaan ja on siksi päätynyt valitsemaan meidät maalaustyön toteuttajaksi.

Maalauksen tilaaminen verkkokaupasta

Tällä kertaa Luomaranta halusi terassin ja portaiden käsittelyn ja kaiteiden maalauksen. Hän tilasi työn verkkokaupastamme kauppa.sorcolor.fi 

Koska Luomaranta on menestynyt sosiaalisen median vaikuttaja @elluyellow päätimme tällä kertaa lyödä hynttyyt yhteen ja toteuttaa kolmannen maalaustyön kaupallisessa yhteistyössä. Näin saimme paljon iloista näkyvyyttä onnistuneelle asiakassuhteellemme. Elisa kirjoitti Sorcolorista myös muutaman ihanan jutun blogiinsa.

Alla linkit blogiteksteihin ja Instagramissa julkaistu video.

Punaisen tupamme positiivisia kokemuksia Sorcolor-maalausliikkeen kanssa

6 vuotta eloa ja iloa unelmakodissamme: parveke ja etuportaat kuntoon Sorcolorin ammattitaitoisella avulla