14.03.2023

Asukkaat tyytyväisiä huoltomaalauksen sujuvuuteen

As Oy Espoon Isonjärvenpuisto on viiden rivitalon taloyhtiökokonaisuus, joka huoltomaalattiin keväällä 2022 Sorcolor Oy:n toimesta. Projekti sujui juohevasti, taloyhtiön tarpeita huomioiden.

HPJ Leena Nummelin kertoo, että taloyhtiössä oli huomattu ensimmäisiä merkkejä seinien tarvitsemasta huoltomaalauksesta, varsinkin aurinkoisilla paikoilla. Taloyhtiö oli perustettu jo vuonna 2005, joten huoltomaalaus oli ollut mielessä jo useamman vuoden ajan.

Ennen huoltomaalauksen aloittamista isännöitsijätoimisto oli pyytänyt tarjouksia taloyhtiön puolesta, ja niitä tuli lopulta yhteensä noin seitsemän. Tarjouksia vertailtiin tarkasti, ja lopulta valittiin Sorcolor Oy, joka tarjouksessaan huomioi parhaiten taloyhtiön toiveet.

“Talvella pidettiin katselmukset, tutkittiin rakennukset ja neuvoteltiin. Päädyimme Sorcoloriin joka ei kuitenkaan ollut se kaikkein edullisin, mutta aika lähellä sitä halvinta. Sorcolorin eduksi myös vaikutti tarjouksen täsmällisyys ja kaikki asiapaperit mitä tarjoukseen liittyi. Valintaan vaikutti myös se että Sorcolor oli toiminut alalla pitkään.” kertoo Leena Nummelin

“Maalausprojekti alkoi etuajassa ja valmistui nopeammin kuin olimme ajallisesti budjetoineet. Sorcolorin oma laaduntarkkailu oli erittäin hyvää, ja he huomasivat kaikki pienet puutteet, joita emme olisi itse havainneet. Puutteet merkittiin pienillä lapuilla, ja ne korjattiin seuraavana päivänä. Lopputulos oli meidän mielestä erittäin onnistunut.”