Maalauksen tilaaminen älypuhelimella
25.10.2022

Maalauksen ostaminen netistä on helppoa

Sorcolor on ottanut jälleen askelen remonttimyynnin muuttamisessa nykyaikaisempaan suuntaan.

Verkkokauppa nopeuttaa ja helpottaa remontin tilaamista.

Sorcolor on kehittänyt ensimmäisenä Suomessa verkkokaupan maalauspalvelun ostamiseen. kauppa.sorcolor.fi Erilaisia maalauspalveluita voi nyt tilata verkosta suoraan ilman myyjän käyntiä kotona. Verkkokaupan ansiosta asiakas säästää aikaa ja vaivaa.

Verkkokaupan hyvä puoli on myös selkeä hinnoittelu. Asiakas näkee suoraan tilausta tehdessään kuinka erilaiset lisäpalvelut vaikuttavat hintaan. Maksun voi tehdä heti ostoksen yhteydessä tai valitsemalla eri osamaksuvaihtoehdoista itselleen parhaiten sopivan.

Palveluiden ostaminen verkosta on yleistynyt kaikilla aloilla. Sorcolorilla uskotaan, että muutkin maalausyritykset siirtyvät verkkokauppaan ennen pitkää. Ihmisten ostotottumuksissa verkkokauppa on entistä tavallisempaa ja tutumpaa. Lisäksi maksutavat ovat nykyään huipputurvallisia ja verkkokaupat luotettavia ja helppokäyttöisiä. 

Sorcolorin verkkokaupasta tilatessaan asiakas valitsee maalattavan asunnon pinta-alan, maalin värin ja lisätyöt, sekä toimitusaikatoiveen ja mahdolliset muut lisätiedot. Sorcolor tekee myös pieniä korjauksia ja muita pintaremonttiin liittyviä töitä, kuten listoituksia. Maalaus maksetaan verkkokaupan kautta, minkä jälkeen maalarit ovat yhteydessä asiakkaaseen. Verkkokaupassa on 14 päivän peruutusoikeus, mikä madaltaa kynnystä tilata verkosta.

Osa verkkokaupan asiakkaista haluaa soittaa myyjälle tehdessään tilausta, näin hieman erikoisempiinkin kohteisiin saadaan varmuudella oikeanlainen paketti suunniteltua. Jos tilaaminen mietityttää, kannattaa soittaa asiakaspalveluun, kaikki ongelmat saadaan ratkaistua.

Verkkokauppaa kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa

Toistaiseksi verkkokaupan kautta tilattavia tuotteita ovat sisämaalaus, tiilikaton pinnoitus ja terassin käsittely. Lähiaikoina verkkokauppaan tulee myös ulkoseinien maalaus, joka on Sorcolorin suosituin tuote. Myös muiden kattomateriaalien pinnoitukset ja pienet remontit on tulevaisuudessa mahdollista tilata verkkokaupan kautta.

Sisämaalaus on ollut kaikkein suosituin verkkokaupan tuote toistaiseksi. Asunnon vaihtajat, asuntosijoittajat ja muut vuokranantajat ovat olleet erityisen kiinnostuneita Sorcolorin nopeasta ja vaivattomasta palvelusta. Myös pintaremonttia tekevät yksityishenkilöt ovat tilanneet Sorcolorin maalarit paikalle verkkokaupan kautta.

Verkkokaupan kehittäminen on jo pitkällä, mutta toivomme edelleen asiakkailtamme palautetta verkkokaupan toimivuudesta ja käytettävyydestä. Palautetta voi lähettää osoitteeseen [email protected] tai soittamalla numeroon 050 3103850 Asiakkaan on edelleen mahdollista tehdä tarjouspyyntö ja tilata remonttisuunnittelija kotiin veloituksetta suunnittelemaan maalaustyö ja tekemään tarjous.

Tutustu verkkokauppaan osoitteessa kauppa.sorcolor.fi

Edit: 1.3.2023 Julkisivumaalauksen tilaaminen verkkokaupasta onnistuu tästä päivästä alkaen. Tästä tilaamaan!

Henri Huhtala, Sorcolor Oy