17.03.2022

Sorcolor hakee remonttialan myyntiin läpimurtoa! 

Sorcolor Oy hakee remonttialan myyntiin seuraavaa läpimurtoa verkkokaupalla.

Verkkokauppa on jatkumoa aikaisemmalle kehitykselle, jolloin yritys julkisti maalausten hinnat verkkosivuillaan.

“Olemme saaneet vuosien varrella asiakkailta kyselyä, miksi maalausta ei voi ostaa suoraan nettisivuilta, koska kaikki tarvittava tieto ja maalauksen hinta sieltä löytyy joka tapauksessa.”, yrityksen toimitusjohtaja Jere Koivula kertoo.

Niinpä loimme verkkokaupan, jossa maalauksen voi ostaa kokonaisuudessaan yhdellä hinnalla ilman mitään kontaktia. Nyt asiakkailla on mahdollisuus tietää maalauksen hinta nettisivuilla ja tilata se suoraan verkkokaupasta.

Sorcolorin maalausverkkokaupasta ostettujen tiilikaton pinnoitusten jälkeen tehdään aluksi tarkastuskäynnit kohteissa, jotta säästytään turhilta yllätyksiltä. Tulevaisuudessa näistä tarkastuskäynneistä on tarkoitus luopua verkkokaupan kehittämisen myötä.

Sisämaalauksissa tarkastuskäyntiä ei tehdä, koska sisämaalaukset hinnoitellaan sekä neliöiden että asunnon koon mukaan (yksiö, kaksio, kolmio). Tämä hinnoittelumalli on ollut asiakkaille hyvin mieluisa.

“Pandemia osoitti selvästi, kuinka ihmiset tarvittaessa pystyvät muuttumaan uusiin toimintatapoihin. Sorcolor on edelläkävijä vastuullisuudessa ja läpinäkyvyydessä. Tätä työtä jatkamme verkkokaupan avulla. Maalausverkkokauppa on yksi merkittävä askel maalausalan asiakaskokemuksen parantamisessa”, Jere Koivula myhäilee.

Verkkokauppaan pääsee tutustumaan täältä: https://kauppa.sorcolor.fi/