10.03.2022

Positiivista palautetta on tullut taloa ihastelleilta ohikulkijoilta

Yksi onnistuneesti kesällä 2021 maaliin saatetuista Sorcolorin kohteista sijaitsee Porissa Kivenhakkaajakatu 37:ssa. Vuonna 1988 omin voimin rakennettua 300 neliön omakotitaloa asustavat Erkki Nevanranta Johanna-vaimoineen.

– Sorcolorin referenssit vakuuttivat ja ensivaikutelma oli erittäin positiivinen. Yritys vaikutti kaikella tapaa luotettavalta ja tehokkaalta. Tarjous tuntui järkevältä ja päätös sopimuksen solmimisesta syntyi nopeasti. Yhtä rivakasti saatiin hommat liikkeelle. Oli helppo havaita, että asialla ovat alan ammattilaiset. Työt etenivät leppoisissa merkeissä, mutta toivotun ripeästi. Sovitut aikataulut pitivät ja valmista tuli heinäkuun helteistä huolimatta viikossa. Nyt talo onkin kuin uusi, sanovat Nevanrannat.

Reilussa 30 vuodessa pariskunnan kodissa ilmeni normaalia ajan patinaa ja rapistumista – niin rakennuksen ulkopinnoissa kuin sisätiloissakin. Vaaleasävyinen rapattu ulkopinta vaati saneerausta.

– Oli korkea aika saada ulkokuoreen uusi maalipinta. Sorcolorin laajasta valikoimista löytyi erinomaiset ja ennen kaikkea ympäristöystävälliset huipputuotteet. Vihreät arvot ovat tontillamme tärkeässä roolissa. Meillä on pihapiirissä pienimuotoinen luomupuutarha, joten mitään myrkyllisiä maaleja emme halunneet siellä käytettävän, korostavat Nevanrannat.

Huippuorganisaation vahvuuksiin kuuluvat muun muassa luotettavuus, tehokkuus ja laadukas työn jälki. Sen kaiken vahvistaa tyytyväinen porilaispariskunta.

– Tuntui, että meitä arvostettiin asiakkaana. Kaikki lupaukset täyttyivät ja jopa ylittyivät. Positiivista palautetta on tullut sekä tutuilta että taloa ihastelleilta ohikulkijoilta. Heille ja kaikille muillekin on helppo suositella Sorcolor Oy:n ammattitaitoa ja täyden palvelun kokonaisuutta.

Tiukasti ajan hermolla oleva yritys on vuosi vuodelta kehittänyt toimintaansa moderneilla teknologia- ja laitehankinnoilla. Alan kehitykseen Sorcolor vastaa myös henkilökunnan jatkuvalla koulutuksella.

– Haluamme olla maalausalan edelläkävijä toiminnan ammattimaisuudessa, tehokkuudessa ja työn laadussa. Haluamme myös tarjota maalareille parhaat mahdolliset työolosuhteet, kannustavan ja kehittävän työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää itseään maalausalan huippuammattilaiseksi, painottaa Tupasela.

Asiakastyytyväisyys on alusta asti ollut Sorcolorin kasvun tärkeimpiä tekijöitä. Se on Tupaselan mukaan huippuluokkaa.

– Asiakaspalautetta seurataan päivittäin. Palautteen mukaan asiakkaamme luottavat tekemiseemme ja arvostavat erityisesti maalaustöidemme laatua ja nopeutta. Aina on kuitenkin parannettavaa, joten kaikenlainen palaute auttaa meitä entisestään kehittymään.

Tupasela painottaakin lopputarkastuksen tärkeyttä.

– Sillä varmistamme, että asiakas on tyytyväinen työn jälkeen. Jos on jotain korjattavaa, se tehdään saman tien.

Tupaselan mukaan maalausprojektia pohtivan on juuri nyt hyvä hetki tarttua Sorcolorin tarjoukseen.

– Mikäli haluat saada talosi uuteen kukoistukseen jo ensi kesäksi, kannattaa mahdollisimman nopeasti tehdä päätös urakasta. Ammattitaidolla toteutettava maalausprojekti tuo iloa asiakkaille ja kohottaa talosi arvon aivan uudelle tasolle, vakuuttaa Tupasela.

Voit pyytää tarjouksen talosi maalausprojektista ilman sitoumuksia. Sorcolor tekee mm. ulkomaalauksia, sisämaalauksia, ja monia muita.