17.02.2017

Tiina Karttunen: “Hyvää harmoniaa seinässä”

Tiina Karttunen on enemmän kuin tyytyväinen kerrostalon uudistuneeseen julkisivuun; ”Kokemus oli loistava ja taloa on nyt kiva katsella.

Tiina on asunut As Oy Päärnäisessä jo 11 vuotta. Kerrostalossa on yhteensä 69 asuntoa ja seitsemän liikehuoneistoa.

– Tämä on mukava kerrostalo, jossa tehdään jatkuvasti jotain remonttia talon iän vuoksi. Olen ollut hallituksessa mukana noin neljän vuoden ajan. Taloyhtiömme nimi on hauska. Porissa on kyllä sellainen asuinalue kuin Päärnäinen, mutta tämä meidän kerrostalomme sijaitsee keskellä kaupunkia, Tiina kertoo.

Yli 50 vuotta vanha talo kaipasi piristystä, ja siksi taloyhtiössä päätettiin uudistaa julkisivua. As Oy Päärnäisen sisäpihan puoleinen seinä sai uuden, freesin värin, ja myös rappauksia korjattiin.

“Kokemus oli loistava, ja taloa on nyt kiva katsella. Lopputulos on esteettisesti hyvännäköinen ja seinässä on hyvää harmoniaa.”

“Kokeillaan jotain ihan uutta”

Taloyhtiö ei ollut aikaisemmin tehnyt yhteistyötä Sorcolor Oy:n kanssa. Tieto yrityksen palveluista löytyi Tiinan mukaan lehdestä ja nettiä selailemalla.

– Meillä on taloyhtiössä tapana ottaa aina kolme tarjousta ja tehdä päätös niiden perusteella. Olimme olleet aiemmin tekemisissä yhden tarjouksen tekijän kanssa, emmekä olleet tyytyväisiä lopputulokseen. Sorcolor Oy teki parhaimman tarjouksen, ja niin päätimme kokeilla jotain ihan uutta, Tiina muistelee.

– Kokemus oli loistava, ja taloa on nyt kiva katsella. Työn lopputulos on esteettisesti hyvännäköinen ja seinässä on hyvää harmoniaa. Tällaiset remontit nostavat talon arvoa, Tiina iloitsee.

Nopea toteutus ja mukavia maalareita

Tarjouksen teon jälkeen Tiina oli yhteydessä Sorcolor Oy:n omistajan kanssa. Yksityiskohdat lyötiin lukkoon ja suunnitelmiin tehtiin pieniä tarkennuksia.

– Kerta kaikkiaan hyvää liiketoimintaa. Ei tarvinnut viikko- tai kuukausitolkulla soitella heidän peräänsä. Olimme toivoneet, että urakka kestäisi vain noin pari viikkoa, mutta homma hoituikin viikossa. Työ aloitettiin jopa etuajassa, ja kaikki sujui älyttömän hyvin, Tiina kiittelee.

Nopeuden ja työnjäljen lisäksi maalareiden ja omistajan vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyys saavat kiitosta.

– Maalarit olivat miellyttäviä, söpöjä, hirveän mukavia ja hyväntuulisia. Palvelu on asiallista, eikä töihin tultu otsa kurtussa! Minulla on pelkkää positiivista sanottavaa ja voin suositella yritystä. Ottakaa heidät töihin, sillä varmasti tapahtuu, Tiina riemuitsee.

Ps. Lue satoja arvosteluja tai kokemuksia Sorcolorista.